Χαλκίδης: «Να χαρίσουμε σύντομα και πάλι όμορφες και υπερήφανες στιγμές στους φίλους του Διομήδη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαλκίδης: «Να χαρίσουμε σύντομα και πάλι όμορφες και υπερήφανες στιγμές στους φίλους του Διομήδη»Εδώ και δέκα ημέρες προπονείται ο Διομήδης Άργους και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Χαλκίδης, αναφέρθηκε μέσω δηλώσεών του στον λογαριασμό των «Λύκων» στο Facebook, στην επιστροφή στην δράση.

Δήλωσε: «Επιτέλους μετά από 2,5 μήνες είχαμε τη χαρά να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί και να δουλέψουμε όπως παλιά. Η φυσική κατάσταση των παικτών, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν και των περιορισμών, είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Όλοι ακολούθησαν τα ατομικά προπονητικά πλάνα που τους είχαμε ετοιμάσει και αυτό μας δίνει την δυνατότητα με την πάροδο των ημερών να αυξάνουμε την ένταση των προπονήσεων, πάντα με προσοχή και με γνώμονα την ασφάλεια των παικτών μας».

Συμπλήρωσε, ακόμα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία μας. Κυλάει πολύ καλά με τη διάθεση όλων, για δουλειά και επάνοδο σε άψογη κατάσταση, να βρίσκεται σε υψηλότατο επίπεδο. Τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλο πάθος και θέληση στις προπονήσεις, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και να διεκδικήσει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει. Δεν γνωρίζω αν θα έχουμε όλο τον απαιτούμενο χρόνο για μια ομαλή προετοιμασία, αλλά από την πλευρά μας, ως προπονητικό team, έχουμε χαράξει το πλάνο πάνω στο οποίοι δουλεύουν οι αθλητές μας με στόχο να είναι πανέτοιμοι για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση, όποτε αυτή αποφασιστεί από την Πολιτεία.

Tελειώνοντας θέλω να μεταφέρω και δημόσια τις ευχαριστίες όλων μας στη διοίκηση της ομάδας και τους παράγοντες που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας, επιλύοντας κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα απερίσκεπτη να συγκεντρώνεται στον κοινό στόχο και πόθο που έχουμε όλοι μαζί ως μια γροθιά. Να χαρίσουμε σύντομα και πάλι όμορφες και υπερήφανες στιγμές στον κόσμο του Άργους και σε όλους τους φίλους του Διομήδη».

No comments