Η ΟΧΕ δεν... πανικοβάλλεται με τις τελευταίες αποφάσεις, αλλά η επόμενη Παρασκευή (05/01) θα είναι πολύ κρίσιμη και τότε η ανησυχία έντονη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΟΧΕ δεν... πανικοβάλλεται με τις τελευταίες αποφάσεις, αλλά η επόμενη Παρασκευή (05/01) θα είναι πολύ κρίσιμη και τότε η ανησυχία έντονη



Το γεγονός πως δεν δόθηκε, ακόμα τουλάχιστον, άδεια, για να επανεκκινήσουν οι αγώνες στο χάντμπολ (Handball Premier, Α1 Γυναικών), προβληματίζει, αλλά δεν... ταράσσει, ούτε πανικοβάλλει, τους υπεύθυνους της ΟΧΕ. 

Και αυτό καθώς έχει σχεδιαστεί, δεδομένου ότι πολλές ομάδες καθυστέρησαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις, να ξεκινήσουν και πάλι τα Πρωταθλήματα των πρώτων κατηγοριών στις 13-14 Φεβρουαρίου. Επομένως, ακόμα υπάρχει περιθώριο, μολονότι αποφασίστηκε για αθλήματα, μεταξύ των οποίων και το χάντμπολ, να συνεχίσουν μόνο με προπονήσεις έως τις 7 Φεβρουαρίου.  

Την προσεχή Παρασκευή (05/02) η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συσκεφθεί και πάλι. Τότε, ωστόσο, οι άνθρωποι της ελληνικής Ομοσπονδίας θα περιμένουν να ακούσουν το «ναι», διότι άλλος χρόνος, προκειμένου να μείνουν πιστοί στο νέο τους χρονοδιάγραμμα, δεν θα υπάρχει και αυτό ίσως να προκαλέσει έντονη ανησυχία. 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι υπεύθυνοι της ΟΧΕ θα συνομιλήσουν λεπτομερώς μεθαύριο (01/02).

No comments