Η 16άδα της Εθνικής Ανδρών, που θα ταξιδέψει στην Σερβία - Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η 16άδα της Εθνικής Ανδρών, που θα ταξιδέψει στην Σερβία - Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/01) «πετάει» η αποστολή της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας με τελικό προορισμό την πόλη Ζρένιανιν, εκεί όπου την Τετάρτη (13/01) θα αντιμετωπίσει την Σερβία, για τα προκριματικά του EURO 2022. Από την 18άδα που είχε ανακοινώσει χθες (09/01) ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης, δεν θα ακολουθήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Λιάπης, Μπόσκος. 

Παράλληλα, η Γαλανόλευκη έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και το φλουρί κέρδισε ο αθλητής, Μιχαηλίδης. 


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ΟΧΕ:


''Στις 04:15 ξημερώματα Δευτέρας αναχωρεί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Βελιγράδι η Εθνική Ανδρών, προκειμένου την Τετάρτη στις 18:00 να αντιμετωπίσει την Σερβία στην πόλη Ζρένιανιν για τα προκριματικά του ΕURO 2022.

Στην αποστολή μετέχουν –ως αρχηγός και υπεύθυνος covid- το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Kώστας Βιολιτζής, οι προπονητές Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, Στέλιος Αλεπουδέας, ο ιατρός Θανάσης Κουτής, οι φυσικοθεραπευτές Απόστολος Σκούρας, Παύλος Καλαβάζης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης επέλεξε για την αναμέτρηση την παρακάτω 16αδα:

Μυλωνάς, Δομπρής, Καλόμοιρος, Τζηράς, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος(ΑΕΚ), Τσίλης, Κανδύλας, Πασσιάς, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Κοτανίδης (Ανόρθωση- Κύπρος), Μάλλιος (Μπέσα- Κόσσοβο), Ευαγγελίδης (Σβερίν- Γερμανία).


Το φλουρί στον Μιχαηλίδη

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Εθνικής Ανδρών με τον πίβοτ Στέφανο Μιχαηλίδη να κερδίζει το τυχερό φλουρί.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα, τόνισε ότι έγινε το καλύτερο δυνατό για την προετοιμασία υπό τις υπάρχουσες συνθήκες και επεσήμανε ότι πιστεύει στις δυνατότητες τόσο των διεθνών, όσο και του τεχνικού επιτελείου''.

No comments