Ο Ανανιάδης επέστρεψε στην Πυλαία - Την Δευτέρα (11/01) σχεδιάζεται να μπουν τα τμήματα της ομάδας στο γήπεδο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ανανιάδης επέστρεψε στην Πυλαία - Την Δευτέρα (11/01) σχεδιάζεται να μπουν τα τμήματα της ομάδας στο γήπεδο


Ο Μπάμπης Ανανιάδης επιστρέφει, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, στην Πυλαία, καθώς σήμερα (05/01) συμφώνησε, ώστε να συνεργαστεί εκ νέου με τους Θεσσαλονικείς. Έτσι, πρόκειται να προσφέρει, χάρη στην εμπειρία του, λύσεις στην γνώριμη γι' αυτόν ομάδα, που έμεινε δίχως προπονητή μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Καρασαββίδη. 

Παράλληλα, η Πυλαία αναζητά παίκτη για την περιφέρεια, στην οποία είναι πιθανό να ενισχυθεί, καθώς δημιουργήθηκε κενό, έπειτα από την αποχώρηση του Τζούρο Μούγιτς. 

Ο Πρόεδρος του συλλόγου και Αντιδήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη, Γιώργος Μπαμπαράτσας, αναμένεται, επιπλέον, να συναντηθεί άμεσα με τον Δήμαρχο, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, ώστε να συζητηθεί το ζήτημα που αφορά στα rapid τεστ. 

Η Πυλαία, εφόσον έχει «κλείσει» και αυτό το... μέτωπο, σχεδιάζει να μπει στο γήπεδο την Δευτέρα (11/01). Το γυναικείο τμήμα της έχει ζητηθεί να κάνει προπονήσεις στο κλειστό του Πανοράματος, ενώ το ανδρικό στην Μίκρα. 

No comments