MVP ο Μάλλιος στην μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη της Μπέσα κόντρα στην Μπόρατς (vid) - Το πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερο... ελληνικό στοιχείο της αντιπάλου της Μπέσα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP ο Μάλλιος στην μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη της Μπέσα κόντρα στην Μπόρατς (vid) - Το πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερο... ελληνικό στοιχείο της αντιπάλου της Μπέσα

Ο Έλληνας διεθνής, Χάρης Μάλλιος, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του χθεσινού (12/12) αγώνα της Μπέσα Φαμγκάς, με αντίπαλο την Μπόρατς, επί της οποίας το σύνολο του Κοσόβου επικράτησε, εντός έδρας, με 24-22, για τον τρίτο γύρο του EHF European Cup.


Ο Μάλλιος αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της αναμέτρησης, καθώς σημείωσε 7 τέρματα σε 8 προσπάθειες, «μοίρασε» 6 ασίστ και δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος. 

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά το Σάββατο (19/12), στην έδρα της Μπόρατς, στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. 

Πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερο είναι το γεγονός πως η Μπόρατς αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (European Cup / City Cup), την σεζόν 1999-2000, με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κιλκίς και η τελευταία αναμέτρησή της, πριν από την χθεσινή, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (European Cup / EHF Cup), ήταν την περίοδο 2019-20 απέναντι στον Ολυμπιακό. Δηλαδή, η Μπόρατς κατέγραψε την παρθενική της ευρωπαϊκή συμμετοχή κόντρα σε ελληνική ομάδα και η τελευταία της, πριν από την χθεσινή, στην οποία διακρίθηκε μάλιστα Έλληνας αθλητής, ήταν επίσης κόντρα σε ελληνική ομάδα.


Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα:


No comments