Σε πολύ μεγάλο παιχνίδι του main round ορίστηκαν οι Παπαματθαίου - Χρηστίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε πολύ μεγάλο παιχνίδι του main round ορίστηκαν οι Παπαματθαίου - ΧρηστίδηΤο πρώτο τους παιχνίδι στον βασικό γύρο (main round) του EURO 2020 των γυναικών θα διευθύνουν απόψε (10/12, 21:30 ώρα Ελλάδας) οι Ελληνίδες, Ιωάννα Παπαματθαίου - Ιωάννα Χρηστίδη.

Το διαιτητικό δίδυμο, που μέχρι τώρα έχει «σφυρίξει» τρία ματς για τον αρχικό γύρο (preliminary round), ορίστηκε στην σπουδαία αναμέτρηση, Ολλανδία - Νορβηγία (γκρουπ 2), που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον -και στους δύο ομίλους- της 1ης αγωνιστικής του βασικού γύρου.  

Η Ολλανδία αναδείχθηκε το 2019 παγκόσμια Πρωταθλήτρια και αν και δεν έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης στον αρχικό γύρο, πετυχαίνοντας μία νίκη και γνωρίζοντας την ήττα δύο φορές (σ.σ. τερμάτισε τρίτη στον όμιλό της), επιδιώκει να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το EURO. Από την άλλη, η παραδοσιακή δύναμη στο γυναικείο χάντμπολ, Νορβηγία, δείχνει πολύ ισχυρή, προκρίθηκε στον βασικό γύρο ως πρώτη, με τρεις μάλιστα νίκες, και το τρόπαιο του EURO είναι ο μοναδικός της στόχος.

No comments