Το σχόλιο του Ανδρέα Μπέτμαν στο greekhandball.com για την απόδοση των Χρηστίδη - Παπαματθαίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το σχόλιο του Ανδρέα Μπέτμαν στο greekhandball.com για την απόδοση των Χρηστίδη - ΠαπαματθαίουΤην άποψή του για την απόδοση των δύο Ελληνίδων, Ιωάννας Χρηστίδη, Ιωάννας Παπαματθαίου, στο αποψινό (06/12) παιχνίδι του EURO 2020, Σλοβενία - Γαλλία (17-27), εξέφρασε στο greekhandball.com ο διεθνής διαιτητής, Ανδρέας Μπέτμαν.

Ο κ. Μπέτμαν παρακολούθησε ολόκληρη την αναμέτρηση, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 21:30 και αναφορικά με τις Χρηστίδη - Παπαματθαίου, τόνισε, για λογαριασμό της ιστοσελίδας μας: «Τα δύο κορίτσια τα πήγαν πολύ καλά. Είχαν πολύ λιγότερο άγχος, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι τους για το τουρνουά. Απόψε πέρασαν ''απαρατήρητες'', όπως ακριβώς πρέπει να περνούν οι διαιτητές. Ήλεγξαν το ματς χάρη στις προσωπικότητές τους.

Έγινε ένας ''καθαρός'' αγώνας, ο οποίος, αν και δεν είχε δύσκολες φάσεις, χρειαζόταν προσοχή όσον αφορά στον πειθαρχικό έλεγχο. Τα κορίτσια άφησαν να παιχτεί χάντμπολ, προσαρμόστηκαν στο παιχνίδι, το οποίο είχε καλό ρυθμό και δεν ήταν ''σκληρό''. Η συνολική εικόνα τους ήταν πολύ καλή, αντάξια του επιπέδου τους και της διοργάνωσης».

No comments