Οι 20χρονοι Γιώργος Παπαβασίλης, Σαρκίς Χουρσουντιάν, μίλησαν στο greekhandball.com σχετικά με την κλήση τους στην Εθνική Ανδρών και την προετοιμασία της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι 20χρονοι Γιώργος Παπαβασίλης, Σαρκίς Χουρσουντιάν, μίλησαν στο greekhandball.com σχετικά με την κλήση τους στην Εθνική Ανδρών και την προετοιμασία της



Δύο από τους αθλητές που κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του EURO 2022 είναι οι Γιώργος Παπαβασίλης (ΠΑΟΚ), Σαρκίς Χουρσουντιάν (Άρης Νίκαιας). Αμφότεροι μίλησαν στο greekhandball.com σχετικά με την (κατ' εξαίρεση) επιστροφή στα γήπεδα, για τις ιδιαίτερες συνθήκες υπό τις οποίες προετοιμάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τους στόχους της Εθνικής, καθώς επίσης και για το γεγονός ότι οι παίκτες προέρχονται από διάστημα αποχής.

Ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ, Παπαβασίλης, επεσήμανε στην ιστοσελίδα μας: «Μετά από την απόχη περίπου ενός μήνα, όλοι οι αθλητές είμαστε χαρούμενοι που μπαίνουμε ξανά στο γήπεδο, έστω και κατ' εξαίρεση λόγω της Εθνικής ομάδας. Σίγουρα θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής, κάτι σαν μια μικρή προετοιμασία, ώστε να αποφευχθούν περιπτώσεις τραυματισμών. Από εκεί και πέρα, έχουμε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μπροστά μας για προετοιμασία στη διάρκεια του οποίου θα δουλέψουμε πάνω σε πράγματα, που θέλει ο προπονητής και πάνω στις αδυναμίες μας. Η διακοπή της Handball Premier δίνει την ευκαιρία στην Εθνική να δουλέψει για περισσότερο χρονικό διάστημα μαζί. 

Οι αντίπαλοί μας στον όμιλο, Γαλλία, Σερβία, Βέλγιο είναι αδιαμφισβήτητα πολύ δυνατοί ως ομάδες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξουμε, για να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο. Επομένως, στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από θετικά αποτελέσματα, που ενδεχομένως φέρουν μια πρόκριση». 

Από την άλλη, ο 20χρονος δεξιός ίντερ, Χουρσουντιάν, σχολίασε στο greekhandball.com: «Αυτή η  κατάσταση, που βιώνουμε, επηρεάζει όλους τους αθλητές. Το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής καταβάλλει προσπάθεια, για να επανέλθουμε στους προ καραντίνας ρυθμούς μας. Το γεγονός ότι δεν έχουμε υποχρεώσεις με τα σωματεία μας, μάς δίνει την ευκαιρία να εστιάσουμε στην προετοιμασία μας με την Εθνική και να δουλέψουμε για τα επερχόμενα παιχνίδια με το Βέλγιο, την Σερβία και την Γαλλία, δείχνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Χαίρομαι πολύ που επιλέχθηκα να βρίσκομαι στην προετοιμασία της Εθνικής για τα παιχνίδια, που ακολουθούν».

No comments