Αραπακόπουλος στο greekhandball.com: «Περιμένουμε πώς και πώς τα παιχνίδια απέναντι στην Πριστίνα - Το μέλλον του αθλητισμού μοιάζει εξαιρετικά δυσοίωνο, να αποφασίσει το Κράτος τι θέλει γι' αυτόν» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αραπακόπουλος στο greekhandball.com: «Περιμένουμε πώς και πώς τα παιχνίδια απέναντι στην Πριστίνα - Το μέλλον του αθλητισμού μοιάζει εξαιρετικά δυσοίωνο, να αποφασίσει το Κράτος τι θέλει γι' αυτόν»



Τις τελευταίες... πινελιές στην προετοιμασία της για τα προσεχή (19 και 20 Δεκεμβρίου) ευρωπαϊκά ματς κόντρα στην Πριστίνα, στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, βάζει η ΑΕΚ. Ο αθλητής της Ένωσης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, μίλησε στο greekhandball.com σχετικά με τις αναμετρήσεις με αντίπαλο την ομάδα από το Κόσοβο. 

Ο 26χρονος πίβοτ δήλωσε: «Μετά από περίπου 2 μήνες επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Προπονηθήκαμε σκληρά, ώστε να προετοιμαστούμε γι' αυτά τα παιχνίδια, τα οποία περιμένουμε πώς και πώς. Θα έλεγα ότι η ζωή μας περιστρέφεται γύρω από αυτά. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, να παρουσιάσουμε καλή εικόνα, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες και να αντιμετωπίσουμε την αντίπαλο με σοβαρότητα».

Ο Αραπακόπουλος σχολίασε, ακόμα, στο greekhandball.com: «Η ΑΕΚ έχει, έτσι όπως έχει δομηθεί η ομάδα χάντμπολ, πολύ υψηλές βλέψεις όσον αφορά και στην ευρωπαϊκή της πορεία. Παρ' όλα αυτά, πηγαίνουμε βήμα βήμα, πρόκριση πρόκριση και κοιτάμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Ο θεσμός του EHF European Cup είναι περίεργος, μπορεί στον επόμενο γύρο, εφόσον προκριθούμε, να αντιμετωπίσουμε έναν πιο ισχυρό αντίπαλο. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Τι πλάνο θα ακολουθήσουν οι Κιτρινόμαυροι απέναντι στην Πριστίνα; «Δύο από τα πιο βασικά μας στοιχεία στο παιχνίδι είναι η ταχύτητα και ο ρυθμός. Έχουμε ταυτότητα και με βάση αυτήν θα πορευτούμε κόντρα στην Πριστίνα. Η ΑΕΚ, ωστόσο, δεν έχει παιχνίδια εδώ και πολύ καιρό και έτσι δεν μπορεί να αξιοποιήσει, όπως θα συνέβαινε σε κάθε ομάδα, το 100% των δυνατοτήτων της. 

Οι εγχώριες υποχρεώσεις θα μας βοηθούσαν στην Ευρώπη, η δράση θα βοηθούσε επίσης την Εθνική. Θα πρέπει το Κράτος να αποφασίσει τι θέλει για το μέλλον του αθλητισμού, το οποίο μοιάζει εξαιρετικά δυσοίωνο». 

No comments