Οι Ελληνίδες αθλήτριες, που αγωνίζονται στο εξωτερικό, στέλνουν τις δικές τους ευχές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Ελληνίδες αθλήτριες, που αγωνίζονται στο εξωτερικό, στέλνουν τις δικές τους ευχές



Ευχές για τα Χριστούγεννα, καθώς και για το νέο έτος, έστειλαν, μέσω της σελίδας «Woman Handball» (Facebook), οι 7 Ελληνίδες αθλήτριες, που ανήκουν σε ομάδες του εξωτερικού. 


ΛΑΜΠΡΙΝΑ ΤΣΑΚΑΛΟΥ - ΠΟΝΤΡΑΦΚΑ ΒΕΤΖΕΤΑ (ΚΡΟΑΤΙΑ)

«Περάσαμε μια περίεργη και δύσκολη χρονιά και είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στα θετικά σημεία. Εύχομαι υγεία σε όλους πάνω απ' όλα. Να περνάτε χρόνο με την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε. Όσον αφορά στον αθλητικό τομέα, ελπίζω σιγά σιγά η κατάσταση να γίνει καλύτερη και να επανέλθουμε σε σταθερούς αγωνιστικούς ρυθμούς. Μέχρι τότε υπομονή και ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα. Οι κινήσεις μας έχουν περιοριστεί αρκετά, αλλά πάντα υπάρχουν λύσεις για τον αθλητισμό στη ζωή μας. Αρκεί να το κυνηγήσουμε. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος».

ΜΑΓΔΑ ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ - ΣΤΑΡΤ ΕΛΜΠΛΑΓΚ (ΠΟΛΩΝΙΑ)

«Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων. Μπορεί η προηγούμενη χρονιά να μην ήταν όπως την περιμέναμε, αλλά θα έρθουν καλύτερες ημέρες, αρκεί να είμαστε αισιόδοξοι. Καλή χρονιά».

ΑΓΝΗ ΖΥΓΟΥΡΑ - ΡΟΚΑΣΑ ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (ΙΣΠΑΝΙΑ)

«Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο και πολύ σύντομα να απαλλαγούμε από τον κίνδυνο του κορονοϊού, που έχει στιγματίσει το 2020 σε πολλούς τομείς μεταξύ των οποίων και τον αθλητισμό.

Εύχομαι το 2021 να είναι μια δημιουργική χρονιά με πολύ χάντμπολ χωρίς διακοπές, διαρκή ανάπτυξη για το άθλημά μας και μακάρι να έρθουν και για το γυναικείο χάντμπολ καλύτερες ημέρες ξεκινώντας με μια πρόκριση σε επίπεδο Εθνικών ομάδων μέσα στα Σκόπια τον Μάρτιο».

ΛΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ

«Εύχομαι τo 2021 να είναι για όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό, αλλά και αθλητικό επίπεδο. Ας ελπίσουμε πως η ζωή θα επιστρέψει σύντομα στους κανονικούς της ρυθμούς και κατά επέκταση και εμείς στα γήπεδα.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους».

ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΠΑ - ΕΣ (ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ)

«Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος. Εύχομαι το 2021 να είναι μια χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα, αισιοδοξία και επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς να κρατάμε αποστάσεις. Θέλω να δω τον κόσμο να επιστρέφει στις δουλειές του, να περπατάει στον δρόμο και να μην φοβάται. Ελπίζω να ανοίξουν ανεπιστρεπτί τα γήπεδα και οι αθλητές να ξεκινήσουν και πάλι να προπονούνται σε αγωνιστικούς ρυθμούς, να διεξάγονται τα Πρωταθλήματα από την αρχή μέχρι το τέλος τους ανταγωνιστικά και φυσιολογικά».

ΖΩΗ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ - CDG/DAV ΝΤΑΜΕΝ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

«Εύχομαι από καρδιάς υγεία σε όλο τον κόσμο, αγάπη, ευτυχία. Συμπόνια και στήριξη στους ανθρώπους που το χρειάζονται. Κοινές ευχές, αλλά τόσο σημαντικές στις ημέρες που ζούμε. Να φύγει όλο αυτό που ζούμε και να μείνει ως μία κακή ανάμνηση. 

Όσο για το αγαπημένο μου άθλημα εύχομαι να φτάσει στην θέση που τού αξίζει, στην κορυφή. Αθλητές και συναθλήτριες εύχομαι ό, τι καλύτερο στον καθένα, σε προσωπικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο».

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΥΛΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΦΟΥ (ΚΥΠΡΟΣ)

«Εύχομαι για την καινούργια χρόνια να έχουμε όλοι μας ευτυχία, ευημερία, υγεία. Να μην χάσουμε την ελπίδα μας και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε βάζοντας ο καθένας το λιθαράκι του για το καλύτερο. Ας δώσουμε δύναμη και ζωή στην συλλογικότητα και στην αλληλεγγύη. Καλές γιορτές».

No comments