Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας ανδρών με αντίπαλο το Βέλγιο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας ανδρών με αντίπαλο το ΒέλγιοΟι προγραμματισμένες για τον Ιανουάριο αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας των ανδρών με αντίπαλο την αντίστοιχη του Βελγίου αναβλήθηκαν. 

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία χάντμπολ ενημέρωσε την ΟΧΕ πως λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης του Βελγίου και λόγω των αποφάσεων της Κυβέρνησής του, δεν μπορούν να διεξαχθούν τόσο οι αγώνες κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όσο και εκείνος απέναντι στην Σερβία. Έτσι, το πρώτο ματς της Εθνικής Ελλάδας αναμένεται να δοθεί στις 13/01 κόντρα στην Σερβία. Τα εξ αναβολής παιχνίδια είναι πιθανό να οριστούν για τον Μάρτιο.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


«Με επιστολή της στην ΟΧΕ, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι προγραμματισμένες αναμετρήσεις της Εθνικής Βελγίου τόσο με την Ελλάδα, όσο και με την Σερβία.

Οι αγώνες επρόκειτο να διεξαχθούν τον Ιανουάριο για τα προκριματικά του EURO 2022, αλλά η επιδημιολογική κατάσταση στο Βέλγιο σε συνδυασμό με τις αποφάσεις της κυβέρνησης δεν επιτρέπουν στην Εθνική ομάδα της χώρας καμία απολύτως δραστηριότητα.

Τα παιχνίδια θα οριστούν εκ νέου, πιθανόν τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η Εθνική Ελλάδος θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2022 την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στην πόλη Ζρένιανιν με αντίπαλο την Σερβία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνεχίζει την προετοιμασία της στο ΟΑΚΑ, έχοντας συμπληρώσει δύο εβδομάδες προπονήσεων.


Το νέο πρόγραμμα του ομίλου


13/1 Σερβία- Ελλάδα

9-10/3 Γαλλία- Βέλγιο

27/4 Ελλάδα- Γαλλία

29/4 Ελλάδα- Σερβία

29/4 Βέλγιο- Γαλλία

2/5 Γαλλία- Ελλάδα


Θα οριστούν εκ νέου

Ελλάδα- Βέλγιο

Βέλγιο- Ελλάδα

Βέλγιο- Σερβία».

No comments