Ζυγούρα: «Μακάρι να ξαναγυρίσω μία μέρα, να γευτώ και άλλους τίτλους και διακρίσεις με τον ΠΑΟΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζυγούρα: «Μακάρι να ξαναγυρίσω μία μέρα, να γευτώ και άλλους τίτλους και διακρίσεις με τον ΠΑΟΚ»

Η Αγνή Ζυγούρα, που μεταγράφηκε στην ισπανική, Ροκάσα Γκραν Κανάρια, αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, μέσω του acpaok.gr, ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν στην εξέλιξή της, καθώς και όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε.


Ακολουθεί το «ευχαριστώ» της Ζυγούρα στον ΠΑΟΚ:


«Δυόμιση πολύ όμορφα χρόνια στον ΠΑΟΚ για εμένα φτάνουν στο τέλος τους. 

Είχα την τύχη σε αυτά τα χρόνια να συνεργαστώ, αλλά και να θεωρώ πια φίλους μου τους ανθρώπους της Διοίκησης αλλά και το προπονητικό team. Ο ΠΑΟΚ για εμένα ήταν ένα μεγάλο σχολείο, όλος αυτός ο οργανισμός με τα τόσα αθλήματα και τους υπέροχους οπαδούς. 

Μέσα από τις προπονήσεις στη Μίκρα, αλλά και στο «Παλατάκι», έγινα καλύτερη αθλήτρια σωματικά αλλά και ωρίμασα πνευματικά. 

Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε πολλούς ανθρώπους. Αρχικά στους χορηγούς της ομάδας, και συνεχίζοντας στον έφορο του τμήματος, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος με έφερε σε αυτόν τον Σύλλογο. 

Στους προπονητές μου, τον κ. Δημήτρη Δημητρούλια και τον κ. Δημήτρη Πελεκίδη, οι οποίοι κράτησαν τα ηνία της ομάδας και έφτιαξαν ένα από τα καλύτερα σύνολα γυναικείας ομάδας που έχουν περάσει, και μαζί πανηγυρίσαμε όλους τους ελληνικούς τίτλους που θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε. Στον κ. Γιώργο Βακάλη, ο οποίος με την αμέριστη συμπαράσταση του, μας βοήθησε να διατηρούμε και να βελτιώνουμε την σωματική μας κατάσταση σε υψηλό επίπεδο, δίνοντας μας παράλληλα κατευθυντήριες συμβουλές στο τακτικό κομμάτι.

Στους φυσικοθεραπευτές, οι οποίοι ήταν εκεί όποτε έπρεπε, και στους δημοσιογράφους. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και μία αγκαλιά για κάθε μία από τις συναθλήτριες μου, με τις οποίες περάσαμε πολλά. Κουραστήκαμε, ζοριστήκαμε, αλλά ξεπεράσαμε τα όρια μας και γίναμε ένα, με σκοπό να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που το αξίζει, στην κορυφή. Πιστεύω δώσαμε χαρά σε όλους τους φίλους του, οι οποίοι μας ακολουθήσαν παντού και μας έδωσαν δύναμη.

Νομίζω πως έφτασε η ώρα για εμένα να δοκιμάσω να ψάξω για καινούργιες... κορυφές, εκτός Ελλάδας.

Ως φίλη, θα παρακολουθώ πάντα την πορεία της ομάδας, θα εύχομαι τα καλύτερα, και ποιος ξέρει; Μακάρι να ξαναγυρίσω μία μέρα, να γευτώ και άλλους τίτλους και διακρίσεις με τον ΠΑΟΚ».

No comments