Λιάπης: «Ανυπομονούμε για προκλήσεις με την Εθνική Ελλάδας - Τεράστια ευκαιρία να παίζουμε απέναντι σε ομάδες τέτοιου βεληνεκούς» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λιάπης: «Ανυπομονούμε για προκλήσεις με την Εθνική Ελλάδας - Τεράστια ευκαιρία να παίζουμε απέναντι σε ομάδες τέτοιου βεληνεκούς»



Αναφορικά με την κλήση του στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του EURO 2022 μίλησε στο acpaok.gr ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Νικόλας Λιάπης. 

Σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μού δίνεται. Για κάθε αθλητή, όπως και για εμένα, η συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα είναι τιμή. 

Σίγουρα η Σερβία είναι ένας δυνατός αντίπαλος, και βαθμολογικά ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε ομάδες τέτοιου βεληνεκούς. Είμαστε προσγειωμένοι και ανυπομονούμε για τέτοιες προκλήσεις, διότι είναι τεράστια ευκαιρία να παίζουμε απέναντι σε τέτοιες ομάδες».

No comments