«Εις το επανιδείν» είπε ο ΠΑΟΚ στην Ζυγούρα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Εις το επανιδείν» είπε ο ΠΑΟΚ στην Ζυγούρα

Το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε, λέγοντας «εις το επανιδείν», την Αγνή Ζυγούρα, η οποία μετακομίζει στην Ισπανία, καθώς πλέον ανήκει στην Ροκάσα Γκραν Κανάρια. Το greekhandball.com αποκάλυψε στο ελληνικό κοινό την μετακίνηση της διεθνούς Ελληνίδας αθλήτριας, μέσω του χθεσινού (06/12) σχετικού δημοσιεύματός του (δείτε εδώ).


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:


«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου, ΠΑΟΚ Mateco, ευχαριστούν την μέχρι πρότινος αθλήτρια του Συλλόγου, Αγνή Ζυγούρα, για την προσφορά της στην ομάδα.

Ο Σύλλογος μας σεβάστηκε πλήρως την επιθυμία της, να συνεχίσει στην κυπελλούχο Ισπανίας και κατόχου δύο EHF Challenge Cup, Ροκάσα Γκραν Κανάρια. 

Μία τέτοιου είδους μετακίνηση, κάνει περήφανο τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό γυναικείο χάντμπολ, αφού δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί η Ελληνίδα πλέι μέικερ στο κορυφαίο επίπεδο. 

Το τμήμα χάντμπολ γυναικών ευχαριστεί την Αγνή Ζυγούρα για την προσφορά της, καθώς ήταν παρούσα με πρωταγωνιστικό ρόλο μάλιστα στους τίτλους του Δικεφάλου την τελευταία διετία, και της εύχεται καλή σταδιοδρομία στην επόμενη πρόκληση της καριέρας της.

Στον ΠΑΟΚ δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν!».

No comments