Συγχαρητήρια και ευχές από τον κ. Γκαντή στον νέο Πρόεδρο της γαλλικής Ομοσπονδίας χάντμπολ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγχαρητήρια και ευχές από τον κ. Γκαντή στον νέο Πρόεδρο της γαλλικής Ομοσπονδίας χάντμπολΣυγχαρητήρια και ευχές μετέφερε ο Πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής, στον Φιλίπ Μπανά, που εκλέχθηκε στην Προεδρεία της γαλλικής Ομοσπονδίας χάντμπολ.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


«Tα θερμά του συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές του για μια παραγωγική θητεία απέστειλε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Γκαντής στον νέο Πρόεδρο της Γαλλικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ Φιλίπ Μπανά.

Ο Φιλίπ Μπανά είναι ένας πραγματικός φίλος του ελληνικού χάντμπολ και η συνεργασία του με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας ήταν πάντα εξαιρετική.

Ο 63χρονος πρώην προπονητής των Σταντ και Ολυμπίκ Μαρσέιγ διατέλεσε από το 1999 Εθνικός τεχνικός διευθυντής της Γαλλικής Ομοσπονδίας, το 2004 ήταν αρχηγός αποστολής της Γαλλικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ενώ το 2011 ήταν επιτετραμμένος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ -ως μέλος της επιτροπής διοργανώσεων- στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπανά είναι ο 7ος Πρόεδρος στην ιστορία της Γαλλικής Ομοσπονδίας και διαδέχεται στην Προεδρεία τον Α’ Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ζοελ Ντεπλάν που κατείχε αυτή την θέση επί 12 συναπτά έτη.

Η παρουσία του Μπανά στην Προεδρεία της FFH θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις Ελλάδας- Γαλλίας, οι οποίες βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο, έπειτα και την παρουσία του Γκι Πετιζιράρ ως στρατηγικού συμβούλου της ΟΧΕ».

No comments