Δεν...βιάζεται να γυρίσει στο γήπεδο η Βέροια 2017 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεν...βιάζεται να γυρίσει στο γήπεδο η Βέροια 2017

 


Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου θα υπάρξει συζήτηση στην Βέροια 2017, προκειμένου να εξετασθεί το πλαίσιο επανέναρξης της αγωνιστικής δραστηριότητας της ομάδας της Ημαθίας, με επιστροφή στις προπονήσεις σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ που έγινε γνωστή ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Στην Βέροια 2017 επικρατεί προβληματισμός σε ότι αφορά συγκεκριμένες παραμέτρους οι οποίες αφορούν την ενεργοποίηση της, καθώς, παραμένουν αναπάντητα τα ερωτηματικά σε ότι αφορά την κάλυψη του κόστος των τεστ που απαιτείται να γίνονται κάθε εβδομάδα ενώ αβεβαιότητα επικρατεί και σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Τα λειτουργικά έξοδα για την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας, είναι προφανώς υψηλά σε μία περίοδο όπου τα χορηγικά έσοδα είναι προφανώς περιορισμένα, ως κρίκος της αλυσίδας της συρρίκνωσης της οικονομίας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, στο δίμηνο του lockdown.

Επιπλέον, υπάρχει ανησυχία και για το ενδεχόμενο να μη σταθεί δυνατό να ακολουθήσουν την αγωνιστική διαδικασία, άλλες ομάδες με συνέπεια να μην γίνει πρωτάθλημα ή αν πραγματοποιηθεί, να είναι αδύναμο και αγωνιστικά αλλοιωμένο.

Η Βέροια 2017 έχει εκφράσει τις ανησυχίες της και σε επαφή με μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ με το οποίο ήλθε σε επικοινωνία.

Ο νέος χρόνος θα φέρει νέα, αλλά, με τις παρούσες συνθήκες....βιασύνη επιστροφής δεν παρατηρείται στην Βέροια 2017...

No comments