Χριστουγεννιάτικος Πάγκος στην μνήμη του Τάσου Μαυρόπουλου - Η συγκινητική ανάρτηση του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χριστουγεννιάτικος Πάγκος στην μνήμη του Τάσου Μαυρόπουλου - Η συγκινητική ανάρτηση του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας



Ο Χριστουγεννιάτικος Πάγκος του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αδικοχαμένου Τάσου Μαυρόπουλου, που αγωνιζόταν στον Αερωπό Έδεσσας. Ο Τάσος συνέβαλε κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, ώστε ο Πάγκος του σχολείου του να... μοιράζει αγάπη.


Ακολουθεί η δημοσίευση της σελίδας «Χριστουγεννιάτικος Πάγκος 2ου ΓΕΛ», στο Facebook:


«Ο φετινός μας Πάγκος είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αγαπημένου μας Τάσου Μαυρόπουλου. Ο πρώτος άυλος Πάγκος στην πρώτη απουσία του Αναστάση. Και όλοι εμείς απόντες μαζί του. Φαίνεται σαν σκηνοθετημένο και δεν είναι δυστυχώς. Φέτος δεν υπάρχει ζαχαροπλαστείο, δρώμενο, συνάντηση, αγκαλιά, υπάρχει όμως βαθιά επικοινωνία και το χαμόγελο που ανατέλλει από τη λύπη. 

Και σ΄ αυτό το σκηνικό θέλουμε τον Τάσο πρωταγωνιστή. Τον Τάσο που κανένας ποτέ δεν μπόρεσε να κλειδώσει. Και στο προηγούμενο λοκντάουν μας αποχαιρέτησε. Αν ο Πάγκος έχει τους αγγέλους και τις νεράιδες του και ένα σωρό όμορφους ρόλους, ο Αναστάσης ήταν ο στυλοβάτης του. Πρωί πρωί, τη μέρα που στήναμε στον πεζόδρομο περνούσα από το σπίτι με το αυτοκίνητο, για να τον πάρω. Ήταν κάτι σαν εθιμοτυπικό. Και μέχρι να ξεστήσουμε κυκλοφορούσε κάπου εκεί γύρω και κάθε τόσο ερχόταν να ρωτήσει αν χρειαζόμασταν κάτι. Η δύναμη, η εξυπνάδα και το φως του. Από το δρώμενο μέχρι την πιο βαριά δουλειά. Κάθε χρόνο τού έλεγα, χωρίς εσένα δεν υπάρχει Χριστουγεννιάτικος Πάγκος. Και ήταν εκεί από την πρώτη χρονιά μέχρι και πέρυσι. Και θα είναι και φέτος. Γιατί οι απουσίες μπορούν να γίνονται παρουσίες και να εμπνέουν την ζωή και την συνέχειά της».

No comments