Η Βάσια Γκάτζιου μιλά στο greekhandball.com για το ρεκόρ που πέτυχε - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Βάσια Γκάτζιου μιλά στο greekhandball.com για το ρεκόρ που πέτυχε

 


Η Βάσια Γκάτζιου πέτυχε 15 γκολ στη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στη Καβαλιέρι, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στη Μάλτα και ήδη έχει μία, ακόμα, όμορφη ανάμνηση από αυτή τη συνάντηση, πέρα από την επιτυχία της ομάδας της, καθώς, ποτέ άλλοτε η ίδια δεν έχει βάλει τόσα τέρματα σε έναν αγώνα.

Μιλήσαμε μαζί της  για το greekhandball.com και την ακούσαμε πραγματικά χαρούμενη ενώ οι αυθόρμητες δηλώσεις της φανερώνουν αθλήτρια όχι μόνο υψηλού επιπέδου αλλά και ξεχωριστού ήθους  :

'' Ξέρετε, μόλις είδα και εγώ ότι έβαλα 15 γκολ. Δεν το περίμενα. Αλλά, είναι όμορφο ότι έγινε και αυτό. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω σημειώσει τόσα γκολ. Ηθελα πολύ να παίξω, είχα όρεξη, ήμουν συγκεντρωμένη στο ματς 100% και είμαι χαρούμενη για ότι έγινε, ότι ζήσαμε. Η αλήθεια είναι ότι είναι ιδιαίτερο το γεγονός ότι βρεθήκαμε να παίξουμε κάτι από αυτές τις συνθήκες, αλλά, τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον σύλλογο για τις προσπάθειες που έκανε ώστε να είμαστε εδώ. Προχωράμε με σοβαρότητα και προσήλωση. Ασφαλώς, ικανοποιημένες όλες για ότι πετύχαμε εδώ, στη Μάλτα, στο πρώτο παιχνίδι μας και αξίζουν μπράβο και στις 14 ''. 

 

No comments