Πριστίνα: «Φαβορί η ΑΕΚ, η κλήρωση δεν ήταν ευνοϊκή» - Καμπάσι: «Είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος μεταξύ των πιθανών οκτώ, όμως θα παλέψουμε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πριστίνα: «Φαβορί η ΑΕΚ, η κλήρωση δεν ήταν ευνοϊκή» - Καμπάσι: «Είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος μεταξύ των πιθανών οκτώ, όμως θα παλέψουμε»



Η ΑΕΚ είναι το φαβορί, παραδέχεται η Πριστίνα, από τα μέλη της οποίας αναγνωρίζεται πως η σημερινή (25/11) κλήρωση δεν ήταν ευνοϊκή. Ωστόσο, η ομάδα υπόσχεται να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί. Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, δημοσίευση της Ομοσπονδίας του Κοσόβου, στο Facebook. 

Σε αυτήν τονίστηκε: «Η Πριστίνα παραδέχεται πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί, όμως στην ομάδα υπόσχονται να δώσουν το απόλυτο των δυνάμεών τους. H κλήρωση δεν ήταν ευνοϊκή. Η ΑΕΚ έχει ένα ισχυρό ρόστερ, με πολλούς ξένους παίκτες και θεωρείται ως μία από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης».

Ο κόουτς της Πριστίνα, Ταΐμπ Καμπάσι, υποσχέθηκε να κάνει η ομάδα του το καλύτερο δυνατό, ώστε να προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ένωσης: «H AEK είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος μεταξύ των 8 πιθανών. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ξένους παίκτες και τους καλύτερους Έλληνες. Ποτέ δεν ξέρεις όμως στον αθλητισμό. Θα εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

No comments