Παπαχαρτοφύλης: «Ταφόπλακα για τα ερασιτεχνικά σωματεία η απόφαση της διακοπής» - Αραπακόπουλος: «Καταστροφικό για τους αθλητές, δεν είμαστε χομπίστες» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαχαρτοφύλης: «Ταφόπλακα για τα ερασιτεχνικά σωματεία η απόφαση της διακοπής» - Αραπακόπουλος: «Καταστροφικό για τους αθλητές, δεν είμαστε χομπίστες»Στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN φιλοξενήθηκαν ο αθλητικός διευθυντής του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης και ο αθλητής της Ένωσης και Πρόεδρος του ΠΣΑΧ, Ανδρέας Αραπακόπουλος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις επιπτώσεις του lockdown στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο κ. Παπαχαρτοφύλης τόνισε: «Αιφνιδιαστήκαμε, διότι όλο αυτό το διάστημα λειτουργούσαμε με αυστηρά πρωτόκολλα. Με πρωτόκολλα, που ενέκριναν η ΟΧΕ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τα οποία τηρούσαμε στον απόλυτο βαθμό. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο ΕΟΔΥ αναγνωρίζει κρούσματα από rapid tests και δεν μπορεί αυτό να ισχύσει και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι δεν πρόκειται να επιβιώσουν, θα είναι ταφόπλακα αυτή η απόφαση».

Επιπλέον, ο Ανδρέας Αραπακόπουλος υπογράμμισε: «Είναι απαγορευτικό για εμάς να μείνουμε δεύτερη φορά στο σπίτι. Δεν είμαστε απλοί χομπίστες, είμαστε αθλητές που δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα. Όχι μόνο η ΑΕΚ, αλλά και οι άλλες ομάδες. Δεν είμαστε ασυνείδητοι, δεν ζούμε στη... γυάλα, αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά πιστεύω πως τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα μπορούμε να επιστρέψουμε ομαλά στην αθλητική μας ζωή».


Πηγή: enwsi.gr (δείτε εδώ)

No comments