«Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στην Κολωνία...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στην Κολωνία...»



Αναφορικά με την σημερινή (10/11) κλήρωση για το Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ 2019-20, που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Κολωνία, μίλησαν ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές των τριών από τις τέσσερις ομάδων, που θα μετάσχουν στα ημιτελικά.

«Όλα είναι πολύ απρόβλεπτα σε αυτό το επίπεδο», τόνισε ο αριστερός εξτρέμ του Κίελου, Ρούνε Ντάχμε, ενώ ο προσεχής αντίπαλός του, στο Final 4, και αθλητής (δεξιός εξτρέμ) της Τέλεκομ Βέζπρεμ, Γκάσπερ Μάργκουκ, ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε οτιδήποτε. Φυσικά και θέλουμε να νικήσουμε. Πηγαίνουμε στην Κολωνία, με σκοπό να νικήσουμε».

Σχετικά με το παιχνίδι Κίελο - Τέλεκομ Βέζπρεμ (31-31), στις 28 Οκτωβρίου, για το Τσάμπιονς Λιγκ 2020-21, ο Μάργκουκ υπογράμμισε: «Ήταν ένα πραγματικά συναρπαστικό ματς. Παίζοντας τρεις φορές, ως αντίπαλοι, πριν από το Final 4, θεωρώ πως δεν θα υπάρχουν μυστικά». 

Από την άλλη, αναφορικά με το ζευγάρι Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν, ο γκολκίπερ των Καταλανών, Γκονζάλο Πέρες ντε Βάργκας, επεσήμανε: «Πρόκειται να είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να επικρατήσουμε της Παρί δύο φορές κατά την περασμένη σεζόν, όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει εντελώς, οπότε θα είναι μια εντελώς διαφορετική αναμέτρηση στην Κολωνία, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Παρ' όλα αυτά, ήδη σκεφτόμαστε πώς θα προκριθούμε στον τελικό». 


Πηγή: eurohandball.com (δείτε εδώ)

No comments