Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (20/11) την Καβαλιέρι με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (20/11) την Καβαλιέρι με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση

Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European Cup, η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα (20/11, 19:00 ώρα Ελλάδας), στο πλαίσιο του τρίτου γύρου, την Καβαλιέρι, στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, που θα λάβει χώρα στο «KMS University Sports Hall». Το δεύτερο παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για τις 22/11 και αμφότερα θα διεξαχθούν στη Μάλτα.

Για τον Δικέφαλο του Βορρά αυτή θα είναι η 17η ευρωπαϊκή συμμετοχή του, ενώ η Καβαλιέρι θα καταγράψει την πρώτη της στην ιστορία της. Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω της επίσημης σελίδας της Καβαλιέρι στο Facebook («Kavallieri Handball Club») και παράλληλα θα προβληθεί στο κανάλι της στο YouTube («Kavallieri Handball»). 

Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στο acpaok.gr: «Έφτασε, λοιπόν, η 'μέρα της συμμετοχής της ομάδας στο EHF European Cup. Επί της ουσίας το παιχνίδι είναι το πρώτο από τα δύο ημίχρονα. Παρ' όλο που η προετοιμασία της ομάδας δεν έγινε στον βαθμό που θα θέλαμε, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία και ενθουσιασμός για το ματς. Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ο στόχος, και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να τον πετύχουμε. Για να επιτευχθεί αυτός, θα παίξει μεγάλο ρόλο η διαχείριση του ρυθμού. Η ομάδα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια ειδικών καταστάσεων, και στο τέλος της ημέρας να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πολυπόθητη πρόκριση».

Επιπλέον, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Βάσια Γκάτζιου, σχολίασε στο acpaok.gr: «Κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το ταξίδι μας στη Μάλτα με σκοπό να αγωνιστούμε σε δύο παιχνίδι κόντρα στην Καβαλιέρι. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε, έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε, δεδομένων των συνθηκών, προσπαθώντας να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 

Η 14μελής αποστολή των Ασπρόμαυρων αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Μαρία Όλιατς, Εμμανουέλα Τσικνάκη, Νταϊάνα Γιοβάνοφσκα, Ευγενία Σαμολαδά, Γιοβάνα Στογιάνοβιτς, Μαρία Νίκολιτς, Αγνή Ζυγούρα, Ραφαέλα Καραχαρίση, Βάσια Γκάτζιου, Δήμητρα Μπατζαρακούδη, Μαρία Χατζηπαρασίδου, Αναστασία Παναγιωτίδου, Μαρία Μεντεσίδου, Αβραμίνα Σεβδίλη.

No comments