Οι ΗΠΑ επιλέγουν αθλητές για το Παγκόσμιο με... βίντεο 15 λεπτών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι ΗΠΑ επιλέγουν αθλητές για το Παγκόσμιο με... βίντεο 15 λεπτώνΟι ΗΠΑ αναμένεται να μετάσχουν, τελικά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών χάντμπολ (13-31 Ιανουαρίου 2021) και ο τρόπος με τον οποίο πρόκειται να επιλέξουν αθλητές, ώστε να συγκροτήσουν την Εθνική τους ομάδα είναι μάλλον πρωτοφανής.

Οι αθλητές, που... ενδιαφέρονται να αποτελέσουν, ενδεχομένως, μέλη της Εθνικής θα πρέπει να υποβάλλουν έως τις 14 Νοεμβρίου ένα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών και έως τις 5 Δεκεμβρίου η αρμόδια επιτροπή θα έχει καταλήξει σ' εκείνους που θα κληθούν. 

Στον υπό εξέταση φάκελο των αθλητών θα πρέπει να περιέχονται αρκετά δικαιολογητικά έγγραφα και αυτός θα πρέπει να συνοδεύεται από το βίντεο, στο οποίο οι υποψήφιοι θα προσπαθούν να πείσουν για τις χαντμπολικές ικανότητές τους. Μεταξύ άλλων θα πρέπει να φαίνονται να τρέχουν, να κάνουν άλματα, να πασάρουν, να σουτάρουν, να κοντρολάρουν, να επιτίθενται, να αμύνονται κ.ά. Η αποστολή των απαραίτητων στοιχείων μπορεί να γίνει σ' ένα από τα 6 email, που δίνονται...


Πηγή: teamusa.org (δείτε εδώ)

No comments