Pregame : Φαίακας Κέρκυρας-Αερωπός Εδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame : Φαίακας Κέρκυρας-Αερωπός Εδεσσας

 


Στην Κέρκυρα, ο Φαίακας υποδέχεται το Σάββατο 17/10 ( 18.00 ) τον Αερωπό Εδεσσας,  σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων ( στον τελευταίο αγώνα τους έχασαν με 33-23 στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ )  ενώ οι φιλοξενούμενοι  νίκησαν εντός έδρας με 27-23 τον Ζαφειράκη Νάουσας, αλλά, έχουν δύο ήττες στις ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Ο 20χρονος παίκτης του Φαίακα, Αγγελος Γεωργαλής είπε στο greekhandball.com :  '' Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.Είμαστε σε μια δύσκολη φάση, όμως, θα αναστρέψουμε την εικόνα μας και θα πάρουμε το θετικό αποτελεσμα ''.

Στον Φαίακα δεν υπολογίζονται, πλέον, Οντσεφ και Τρπτσέφσκι.

Από τον Αερωπό, ο 26χρονος παίκτης Γιάννης Κράλλης επεσήμανε στο greekhandball.com : " Ολη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που μέσα στην έδρα της ειναι πολύ δυνατή. Γνωρίζουμε οτι παρά  την αποχώρηση των ξένων τους θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γι' αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, που δεν είναι άλλο παρά μόνο η νίκη ''. 

Μόνο πρόβλημα για τον Αερωπό, οι αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Φάνη Τζουβάρα.

No comments