Pregame: ΑΕΚ - Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ - Διομήδης Άργους


Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο (02/10, 19:00), στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, τον Διομήδη Άργους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier. Τόσο η Ένωση, όσο και οι Αργίτες, έχουν πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους για το Πρωτάθλημα, κατά την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο το αθηναϊκό σύνολο υπερέχει σαφώς του αντιπάλου του. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί επίσης στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά, «Ανδρέας Παπασταμάτης», το οποίο κατέκτησε η ΑΕΚ. Σημειώνεται πως το αυριανό παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι, «AEK Athletic Club», στο YouTube. 

Ο αθλητής της ΑΕΚ, Τάσος Παπαδιονυσίου (30χρονος πίβοτ), σχολίασε στο greekhandball.com: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία είναι στο top-4 της Ελλάδας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά, ώστε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατό καλύτερο πρόσωπο και να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Σεβόμαστε τον Διομήδη, είναι καλά δουλεμένη ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να συνεχίσουμε, βελτιώνοντας την εικόνα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Από την 16άδα της ΑΕΚ έχει αποκλειστεί ο Δομπρής.

Παράλληλα, ο παίκτης του Διομήδη, Βασίλης Μάνθος (20χρονος πίβοτ), τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά μέσα στο γήπεδό της. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο χάντμπολ, με ενέργεια και διάθεση και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Πλήρεις θα παραταχθούν οι «Λύκοι».

No comments