Νίκη καρδιάς και χαρακτήρα για τον Ιωνικό Ν.Φ. με γκολ του MVP Αποστολίδη στην εκπνοή, 23-22 τον Αρη Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη καρδιάς και χαρακτήρα για τον Ιωνικό Ν.Φ. με γκολ του MVP Αποστολίδη στην εκπνοή, 23-22 τον Αρη Νίκαιας




Σπουδαία νίκη για τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με 23-22, σε βάρος του Αρη Νίκαιας, με γκολ στο 59.59΄΄ από τον Αποστολίδη, με σουτ από 17 μέτρα σε ένα ματς που δεν πρόκειται να ξεχάσουν εκείνοι που το έζησαν.

Ο Ιωνικός Ν.Φ. επικράτησε σε χιτσκοκικό φινάλε με την εξαιρετική έμπνευση του Αποστολίδη, καθώς, ουδείς κατάφερε να σταματήσει την μπάλλα στην απίστευτη διαδρομή της προς το τέρμα του Αρη και εύλογα ακολούθησαν πανηγύρια στο κλειστό του Ιωνικού για την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δίχως άλλο, μάλιστα, ο 33χρονος Πάνος Αποστολίδης αναδείχθηκε MVP του παιχνιδιού στον εξαιρετικό νεοφυή θεσμό του Ιωνικού Ν.Φ. που φέρνει στο προσκήνιο τους πρωταγωνιστές του αθλήματος, τους παίκτες.

Στην βράβευση του, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης.


Ο Αρης Ν. είχε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος και έως το 45΄, αλλά, στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ιωνικός Ν.Φ. αντέδρασε, κάλυψε διαφορά 4 τερμάτων και έφθασε στη νίκη, με τον πλέον συγκλονιστικό τρόπο επαναλαμβάνοντας τον θρίαμβο που με τον ίδιο τρόπο είχε σημειώσει, με καρδιά και πείσμα, με αντίπαλο τον Δούκα και σκόρερ τότε τον Γιόσμου.

Αναμφίβολα, πρόκειται για επιτυχίες που φανερώνουν μέταλλο ομάδας, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Σεβασμός στον Αρη για την γενναία προσπάθεια του, αλλοίμονο αν μηδενισθεί από το γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο καλός αγώνας των φιλοξενούμενων.

Το γκολ του Αποστολίδη ήταν και το μοναδικό του στο ματς ενώ Λιόλιος και Αϊβαλιώτης σημείωσαν 17 από τα 21 τέρματα της ομάδας τους.

Τα 11 γκολ από τον Δημήτρη και τον Γιώργο Μελετάκο δεν ήταν αρκετά για τον Αρη.

Τα πεντάλεπτα : 1-2, 2-3, 2-4, 4-5, 7-9, 10-11 ( ημίχρονο ) 11-14, 12-17, 15-19, 19-19, 21-21, 23-22.

Διαιτητές : Κινατζίδης-Φωτακίδης.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. : Τσακνής, Λιόλιος 8, Αϊβαλιώτης 9, Ζαχάρης 1, Αποστολίδης 1, Μπούτος 1, Γιόσμου 1, Καραμασιώτης 2, Λόλας,  Σαμαράς, Γκέρτσος, Αργυράκης, Συγγάρης, Βασιλείου, Τσακούλης, Αλικάκος.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ : Μπάρμπας, Δ.Μελετάκος 7, Χουρσουντιάν 5, Τσαμούρης 1, Αθανασίου 2, Γ. , Μελετάκος 4, Βλάχος, Ταουσάνης 2, Τζάνος, Μαλανδρένιας, Ακερμανίδης, Τόνσο, Μινάρδος, Χελιώτης 1, Γραμματικόπουλος, Τσάνινος.

No comments