Παυλίδης στο greekhandball.com για την Βέροια 2017 : '' Xτίζουμε δίχως να βιαζόμαστε '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παυλίδης στο greekhandball.com για την Βέροια 2017 : '' Xτίζουμε δίχως να βιαζόμαστε ''

Η Βέροια 2017 ήταν η νικήτρια του ντέρμπι με την Αρτα και ο προπονητής της ομάδας της Ημαθίας, Τεό Παυλίδης, τοποθετήθηκε προς το greekhandball.com  αναφορικά με τις απόψεις του για την αναμέτρηση :

''  Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερο. Θέλαμε να το τελειώσουμε πολύ νωρίς, κάτι που είναι φύσει αδύνατο. Οι διάφορες χτίζονται με υπομονή και επιμονή. 

Θέλαμε να τρέξουμε και να τελειώσουμε της επιθέσεις μας γρήγορα. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει πρωτίστως να παίξεις άμυνα και να πάρεις μπάλες τέτοιες ώστε να τις τρέξεις σε άμεσο ή σε έμμεσο αιφνιδιασμό. 

Στο πρώτο ημίχρονο και τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν λειτουργήσαμε στο κομμάτι της άμυνας, είχαμε μεγάλα κενά ανάμεσά μας με αποτέλεσμα να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλό μας για εύκολα γκολ. Αποτέλεσμα να μην τρέξουμε αιφνιδιασμούς κάτι που ήταν και ο άμεσος στόχος μας. 

Στο τελευταίο  8λεπτο βελτιώσαμε την άμυνα, παίρνοντας επίσης πολλές επεμβάσεις και από την τερματοφύλακα μας Μπρούνα Ντε Ολιβέιρα, αποτέλεσμα να τρέξουμε άμεσους και έμμεσους αιφνιδιασμούς φτάνοντας τη διαφορά στα δέκα γκολ. 

Σιγά σιγά και μέσα από δουλειά, θα σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και θα φτάσουμε στα απαιτούμενα αγωνιστικά πρότυπα που έχουμε θέση από την αρχή. Xτίζουμε χωρίς να βιαζόμαστε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας να βρούμε τις λύσεις σε όλους τους τομείς ''

No comments