Χρ. Μπακαούκας : '' Από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών στην Α1, αυτή η ΑΕΚ '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χρ. Μπακαούκας : '' Από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών στην Α1, αυτή η ΑΕΚ ''

 


Χρειάσθηκε να περάσουν 14 χρόνια ώστε να βρεθεί ξανά αντίπαλος της αγαπημένης του ΑΕΚ, ο Χριστόφορος Μπακαούκας.

Ποτέ μη λες ποτέ, για τον 42χρονο σπουδαίο αθλητή, που μίλησε στον συνάδελφο Κώστα Χατζηδημητρίου, στην εκπομπή “Overhead” στον Over FM 104,9 ( Σ.Σ. με το καλό να στεριώσετε παιδιά ) και αναφορικά με την εμφάνιση του απέναντι στην ΑΕΚ, σχολίασε :

''  Όλη την εβδομάδα τα συναισθήματά μου ήταν περίεργα. Προσπαθούσα να βάλω τις σκέψεις μου ώστε να μπορώ να παίξω με την ομάδα της Σαλαμίνας, αλλά μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές είχα κενά, όταν ήμουν αντίπαλος με την ομάδα. Παράξενα συναισθήματα. Ηταν όνειρο να παίξω στην ΑΕΚ και τα κατάφερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για όλο αυτό που έζησα. Νομίζω ότι στο τέλος της καριέρας μου αισθάνομαι πολύ περήφανος για όλα όσα έχω καταφέρει. Στα χρόνια που ήμουν στην ΑΕΚ αν δεν είχαμε αγάπη από τον κόσμο, νομίζω ότι το τμήμα δεν θα μπορούσε να συνεχίσει. Μαζί με τον κόσμο δεθήκαμε πάρα πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάντα πρέπει να το λέμε όλη αυτή η ομάδα που έζησε αυτά τα πράγματα και συνεχίσαμε να παίρνουμε επιτυχίες και αγάπη από τον κόσμο ''.

Για τη φετινή ΑΕΚ επεσήμανε : '' Η ΑΕΚ έχει φτιάξει μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Η άποψή μου είναι ότι φέτος θα πάρει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Εύχομαι αυτό που είπε και η διοίκηση να το καταφέρουν, να πάρουν ένα ευρωπαϊκό τίτλο. Δεν είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι μπορούν να το κάνουν . Η ΑΕΚ έχει φτιάξει μία από τις καλύτερες ομάδες στην Α1, όλων των εποχών ''.

Ο Χριστόφορος είναι αισιόδοξος για την ομάδα του, την Σαλαμίνα, προπονείται καθημερινά, με αφοσίωση, παραδέχεται ότι δεν θα μπορούσε να είχε πετύχει τόσα πολλά για τόσα χρόνια, δίχως τη στήριξη της γυναίκας του και παραδέχεται ότι ενδεχομένως να είναι αυτή τελευταία σεζόν του στην ενεργό δράση, αλλά,  θα συνεχίσει με την Ακαδημία του νησιού του, που όντως πηγαίνει πολύ καλά και αναπτύσσει το χάντμπολ.


No comments