Πελεκίδης και Σκανδάλης σχολιάζουν την εικόνα του αγώνα ΠΑΟΚ-Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης και Σκανδάλης σχολιάζουν την εικόνα του αγώνα ΠΑΟΚ-Πυλαία





Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης τόνισε για την νίκη της ομάδας του σε βάρος της Πυλαίας για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών : '' Σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική, η εμφάνιση μας ήταν καλύτερη στον τομέα της παραγωγικότητας. Στην άμυνα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Επιζητάμε να κρατήσουμε ψηλά τον ρυθμό και να έχουμε μεγάλο αριθμό επιθέσεων. Είμαστε σε καλό δρόμο, διορθώνουμε τα λάθη μας και προχωράμε. Οταν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, προσπαθούμε να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την συγκέντρωση μας, ώστε τα κορίτσια να παίζουν πάντα σα να πρόκειται για ντέρμπι. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, αν και δεν είναι εύκολο και μέρα με την μέρα το βελτιώνουμε ''. 

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Πυλαίας Βασίλης Σκανδάλης επεσήμανε : '' Ηλθαμε να διεκδικήσουμε μία καλή εμφάνιση, ξέραμε ότι παίζαμε με την πιο πλήρη και καλή ομάδα του πρωταθλήματος, Ξεκινήσαμε με την λογική να αποφύγουμε τα πολλά λάθη, αλλά, δεν βάλαμε τα γκολ όταν χρειάσθηκε. Μείναμε πίσω  στο σκορ, φάνηκε στη συνέχεια η κόπωση, όπως και ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο γυμνασμένη ομάδα και πήρε όλες τις μονομαχίες. Επέβαλε ο αντίπαλος μας τον ρυθμό του και δεν είχαμε την εμπειρία και την δύναμη, ώστε να αντέξουμε. Κρατάμε τα καλά στοιχεία και φυσικά χρειάζεται να διορθώσουμε κάποια άλλα, που πρέπει να κάνουμε καλύτερα ''.

Η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Ραφαέλα Καραχαρίση υποστήριξε : '' Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα. Δώσαμε όλες το 100% σε ένα ματς όπου ήταν φανερή η διαφορά της δυναμικότητας, αλλά και εμείς βάζουμε κάθε φορά τους δικούς μας στόχους και αυτούς κυνηγάμε στη διάρκεια του αγώνα ''.  


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η φωτο είναι από το σάϊτ του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

No comments