Επιστροφή του Αλέξανδρου Βασιλάκη στην ενεργό δράση ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή του Αλέξανδρου Βασιλάκη στην ενεργό δράση !


Πριν από περίπου 1 χρόνο, ο Αλέξανδρος Βασιλάκης δεν το...πίστευε όταν του λέγαμε ότι θα είναι προσωρινή η αποχώρηση του από την ενεργό δράση....

Να λοιπόν που...επιβεβαίωσε τη...μαντεψιά ( ; ) μας και ανακοίνωσε ο ίδιος την επιστροφή του στα γήπεδα με την HBMersch 75, νεοφώτιστη ομάδα στη πρώτη κατηγορία του Λουξεμβούργου με την οποία ήδη αγωνίσθηκε μάλιστα, απέναντι στην Κάεγιερνς, σημειώνοντας ένα τέρμα (η ομάδα του, ωστόσο, ηττήθηκε με 44-25). 

Ο Αλέξανδρος Βασιλάκης, που έκλεισε τον Αύγουστο τα 41, τοποθετήθηκε για τον γυρισμό του, ως εξής : 

"Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω και επίσημα την επιστροφή μου στα γήπεδα.

Αυτή την φορά σαν παίχτης, μέλος του προπονητικού τιμ και σαν προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου.

Η απόφαση μου να επιστρέψω στην ενεργό δράση, πάρθηκε μετά την παρουσίαση ενός δυνατού, με βάσεις και μακροπρόθεσμου πρότζεκτ μιας νεοφερμένης στην πρώτη κατηγορία ομάδας στο Λουξεμβούργο".

Από την πλευρά του, ο σύλλογος καλωσόρισε τον Αλέξανδρο με θερμό τρόπο, υποστηρίζοντας : 

"Καλώς ήρθες Αλέξανδρε, θρύλε του αθλήματος ,στην νεοσύστατη ομάδας μας.. Είναι τεράστια η τιμή και Ανυπομονούμε για αυτήν τη συνεργασία και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία και υπέροχες στιγμές μαζί μας. Εκτός από τη δραστηριότητά του ως παίκτης, ο έμπειρος Έλληνας θα υποστηρίξει τον σύλλογο στην καθοδήγηση των ομάδων νέων και των προπονητών τους. Η εμπειρία του είναι ένα μεγάλο εφόδιο για τον σύλλογο και μπαίνει στη φιλοσοφία μας. Ο στόχος είναι οι νέοι παίκτες να μπορούν να μάθουν από την εμπειρία του έμπειρου παίκτη και συνεπώς να εξελίσσονται συνεχώς και να γίνονται υπεύθυνοι παράλληλα και στο γήπεδο".

No comments