''Ψάχνονται'' για Αθήνα, Οντσεφ και Τρπτσέφσκι που τέλειωσαν από τον Φαίακα. ''Ολοι κρίνονται'' στην Κέρκυρα, 4 προτάσεις για προπονητή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Ψάχνονται'' για Αθήνα, Οντσεφ και Τρπτσέφσκι που τέλειωσαν από τον Φαίακα. ''Ολοι κρίνονται'' στην Κέρκυρα, 4 προτάσεις για προπονητή

 

Στάμνες ρίχνουν στην Κέρκυρα το Πάσχα, αλλά, πριν από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (που δεν θα γίνει άλλωστε...) κουνάνε μαντήλι, δύο από τους τέσσερις ξένους του Φαίακα, ο Οντσεφ και ο Τρπτσέφσκι (φωτο), οι οποίοι δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοση τους στο, κακό, ξεκίνημα της νησιωτικής ομάδας στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, τόσο ο Οντσεφ όσο και ο Τρπτσέφσκι "ψάχνονται" από την Τρίτη για μετακίνηση σε άλλη ελληνική ομάδα και θα έβλεπαν με ενδιαφέρον την προοπτική να μετακινηθούν στην Αθήνα.

Τι θα γίνει με τον Γάλλο Λε Πεγιέ και τον Σέρβο Ντόσεν που, προς το παρόν, συνεχίζουν;

"Ολοι κρίνονται" σχολίασε στέλεχος του Φαίακα, αναφερόμενο γενικότερα στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, όπου τον έντονο προβληματισμό διαδέχθηκαν οι αποφάσεις για διαζύγια.

Οι επιλογές του καλοκαιριού δεν βγήκαν, για τον όποιο λόγο.

Πλέον, η ανανέωση της ομάδας κρίνεται ως λύση που προκρίνεται.

Αλλωστε, μόλις τώρα άνοιξε η πόρτα της εξόδου και ας μην αποκλεισθεί (για κανένα λόγο...) να υπάρξει συνέχεια.

Ο Φαίακας έκανε άνοιγμα  για την ενίσχυση του, ωστόσο, πρώτα έφυγε ο προπονητής του Νίκος Ριγανάς, ο οποίος είχε εκφράσει τα παράπονα του για την απόδοση παικτών του στη διοίκηση, που συμμεριζόταν αυτές τις απόψεις του, όμως, προτίμησε να κάνει δεκτή την παραίτηση του, καθώς, άλλωστε δεν υπήρχε καθολική στήριξη στο άτομο του.

Η ενεργοποίηση του 22χρονου ίντερ Κολοβού, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αλλά, άρχισε τις τελευταίες ημέρες να προπονείται, μπορεί να δώσει λύσεις.

Στο ζήτημα προπονητή, 4 ονόματα έχουν προταθεί στον Φαίακα, αλλά, μέχρι νεωτέρας συνεχίζει ο Νίκος Πέρρος. 


No comments