Καλά Χριστούγεννα και ευτυχής ο νέος χρόνος για τον Αρη Ν. ως γηπεδούχος, εκτός εάν... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχής ο νέος χρόνος για τον Αρη Ν. ως γηπεδούχος, εκτός εάν...


 Αν δεν επισπευσθούν οι διαδικασίες για την αδειοδότηση του κλειστού γηπέδου '' Μάνος Λοϊζος '' στη  Νίκαια, καλά...Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος για τον Αρη Νίκαιας..

Η γυναικεία ομάδα του Αρη θα αναγκασθεί να υποδεχθεί στην Ηλιούπολη τον ΓΑΣ Καματερού το Σάββατο στις 20.15 σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, καθώς, δεν βρήκε αλλού λύση ως γηπεδούχος, η ανδρική ομάδα παίζει στο Ρέντη, μέχρι νεωτέρας, ωστόσο, το μέγεθος του προβλήματος θα αποτυπωθεί τις επόμενες εβδομάδες, με τους αγώνες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, καθώς, ο Αρης έχει, συνολικά, από την κορυφή έως την βάση της πυραμίδας, 13 τμήματα σε ανδρικό και γυναικείο τμήμα.

Η μελέτη για την πυρασφάλεια του '' Μάνος Λοϊζος '' είναι υπό επεξεργασία και διόρθωση, χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί ώστε να ακολουθήσει το στάδιο της υλοποίησης, για να εγκριθεί η αδειοδότηση.

Την Δευτέρα θα γίνει, γενική, δοκιμή στον φωτισμό του γηπέδου, από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Νίκαιας, καθώς, διαπιστώθηκε ότι οι προβολείς δεν προσφέρουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Οι καλές προθέσεις υπάρχουν, όμως, αν δεν επισπευσθούν οι αναγκαίες ενέργειες, ο Αρης θα μπορεί να παίζει εντός έδρας αγώνες από το 2021.

Αναμένεται, πλέον, η περαιτέρω ενεργοποίηση των αρμοδίων, όχι φυσικά με εκπτώσεις στην ασφάλεια, αλλά, με μεγαλύτερη διάθεση.   


No comments