Βάσω και Γιάννης δείχνουν μαζί τον δρόμο στο '' αύριο '' της Ακαδημίας των Σπορ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βάσω και Γιάννης δείχνουν μαζί τον δρόμο στο '' αύριο '' της Ακαδημίας των Σπορ...

 


Αθλητική οικογένεια αυτή των Βουκελάτων, από την Πρέβεζα...

Ο Μπάμπης, πολύ καλός γκολκίπερ, η Βάσω επίσης εξαιρετική αθλήτρια, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και προπονήτρια των υποδομών χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, αλλά, αυτά τα ( πολύ καλά ) παιδιά σε όποιο σπορ και αν τα έβαζες, έτσι και αλλιώς, θα ήταν πρωταγωνιστές.

Και να που ήλθε η ώρα να υποστηρίξει η Βάσω το έργο της, την αγωνία της, καθώς εύλογα πέρασε ( και ) στον πάγκο της ανδρικής ομάδας της Ακαδημίας των Σπορ.



Πλέον, είναι δίπλα στον συνάδελφο της προπονητή Γιάννη Παπαγιαννόπουλο. Τον σύζυγο της.

Η σχέση Βάσω και Γιάννης, δεν αφορά την '' προαγωγή '' της. Ηταν αναγκαία, καθώς, έπρεπε να ενισχυθεί η προσπάθεια διαχείρισης των  7 παιδιών από τις υποδομές που πέρασαν στην πρώτη ομάδα.  Πρόκειται για τους έφηβους (πάνω φωτογραφία από αριστερά: Δ. Μπούλη, Χ. Παντό, Χ. Παπαγιαννόπουλο, Α. Κωνσταντάκη, Δ. Κάκκα, και τους παίδες (κάτω φωτογραφία από αριστερά): Β. Αγγελακόπουλο και Ε. Καγκελάρη.

Ο Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος έχει την τύχη  να είναι γονείς του ο Γιάννης και η Βάσω. Καμιά φορά, ίσως, να μην το βλέπει έτσι ( σε σχέση με το χάντμπολ ), αλλά...αργότερα θα...καταλάβει...  

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρήστος Δεβελέγκας αναφέρει σχετικά:

'' Με την παρουσία της προπονήτριας μας στον πάγκο των ανδρών, θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν μια ομαλή μετάβαση από τις υποδομές στην ανδρική ομάδα και να είναι δίπλα τους να τα στηρίζει σε αυτά τα πρώτα τους βήματα, η προπονήτρια που τα ανέδειξε. Τουλάχιστον στον σύλλογό μας εμείς αποδίδουμε στον καθένα αυτά που του αξίζουν και τους αναγνωρίζουμε όσα έχουν κάνει. Για αυτό τον λόγο το ‘’ απόδοτε ουν τά Καίσαρος Καίσαρι και τά του Θεού τω Θεώ ‘’ ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Βάσως Βουκελάτου για την προσφορά της στην χειροσφαίριση και στον σύλλογό μας ''.


No comments