Πρώτοι βαθμοί για Παρί Σεν Ζερμέν, Βαρντάρ - Δύσκολα νίκησε η Πόρτο την αποδυναμωμένη Μολ-Πικ Ζέγκεντ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτοι βαθμοί για Παρί Σεν Ζερμέν, Βαρντάρ - Δύσκολα νίκησε η Πόρτο την αποδυναμωμένη Μολ-Πικ Ζέγκεντ



Τρία παιχνίδια διεξήχθησαν χθες (15/10) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ των Ανδρών. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση κατά την τρέχουσα σεζόν, επικρατώντας με 35-29, εντός έδρας, της Έλβερουμ. Η γαλλική ομάδα είχε ηττηθεί στα δύο πρώτα ματς της, σημειώνοντας έτσι αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χθες, ωστόσο, ο αριστερός ίντερ της, Έλοχιμ Πράντι (φωτ.), ήταν... ασταμάτητος και μ' εκείνον οδηγό έφτασε στη νίκη.

Επιπλέον, η επίσης γηπεδούχος στη χθεσινή αναμέτρηση, Βαρντάρ, επικράτησε της Φλένσμπουργκ με 31-26 και κατέκτησε τους πρώτους της δύο βαθμούς. Μόλις σ' ένα ματς είχε αγωνιστεί, στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα της Β. Μακεδονίας και είχε ηττηθεί (24-22 από την Μέσκοβ Μπρεστ). Πλέον, η Φλένσμπουργκ... μοιράζεται την κορυφή του πρώτου ομίλου με την Κιέλτσε, καθώς αμφότερες έχουν από έξι βαθμούς. 

Παρά το γεγονός πως από την Μολ-Πικ Ζέγκεντ απουσίαζαν πέντε αθλητές, αφού είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, η Πόρτο επικράτησε (25-19) σχετικά δύσκολα στη χθεσινή συνάντηση των δύο ομάδων, στην Πορτογαλία. Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, το γεγονός πως πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ αναδείχθηκε ο γκολκίπερ της Πόρτο, Νίκολα Μιτρέφσκι, που πραγματοποίησε χθες 15 επεμβάσεις.

No comments