Καρασαββίδης: «Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην τετράδα - Τώρα αρχίζει το Πρωτάθλημα για εμάς» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρασαββίδης: «Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην τετράδα - Τώρα αρχίζει το Πρωτάθλημα για εμάς»Στην τετράδα του βορείου ομίλου της Handball Premier θα προσπαθήσει να παραμείνει η Πυλαία, τόνισε ο τεχνικός της, Γιώργος Καρασαββίδης, στο greekhandball.com. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η ομάδα δεν έχει ''πιάσει'' το μέγιστο των δυνατοτήτων της και ανέφερε πως για τους Θεσσαλονικείς το Πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει.

Επεσήμανε: «Πήραμε μια σημαντική νίκη. Τέλειωσε ένας δύσκολος, για εμάς, πρώτος γύρος. Είμαστε στην τετράδα. Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε και στον δεύτερο γύρο εκεί. Είχαμε ατυχίες το καλοκαίρι (π.χ. με την αποχώρηση του Τριανταφυλλίδη), όμως η διοίκηση αντέδρασε αστραπιαία και κάλυψε το κενό. Αργήσαμε να "δέσουμε". 

Θεωρώ ότι ακόμα δεν είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Έχουμε τρεις εβδομάδες μπροστά μας, ώστε να δουλέψουμε, για να παίξουμε το χάντμπολ, που θέλουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό, που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα. Για εμάς, τώρα αρχίζει το Πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη όρεξη».

No comments