Zimbrilor League ή μήπως... «10-0 Λιγκ»; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Zimbrilor League ή μήπως... «10-0 Λιγκ»;


Τι και αν η πανδημία του κορονοϊού προκαλεί παγκοσμίως, καθημερινά, πολλά προβλήματα... Η διοργανώτρια αρχή της πρώτης κατηγορίας των ανδρών στη Ρουμανία, η Ζιμπριλορ Λιγκ (Zimbrilor League), δεν... συγχωρεί την πιθανότητα να ασθενήσει κάποιος, εξαιτίας του ιού, ούτε δέχεται την αδυναμία των ομάδων να αγωνιστούν, επειδή ενδέχεται να παρουσιαστεί/ούν κρούσμα/τα εντός των «τειχών» τoυς. 

Μόνο έξι από τις οκτώ αναμετρήσεις της 10ης στροφής του Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν και αυτό καθώς η Τιμισοάρα και η Φαγκαράς δήλωσαν πως δεν μπορούν να αγωνιστούν, καθώς σε αμφότερες τις ομάδες εντοπίστηκαν θετικά στον κορονοϊό μέλη των συνόλων. Φυσικά, λόγω των υγειονομικών προβλέψεων από τους αρμόδιους φορείς, τα μέλη των ομάδων θα πρέπει να διανύσουν 14ήμερη καραντίνα.

Τι λέει, όμως, το σχετικό για τους αγώνες χάντμπολ υγειονομικό πρωτόκολλο; «Η μη εμφάνιση σε παιχνίδι/τουρνουά, για την οποία ευθύνεται ο Covid-19, τιμωρείται με ήττα με 10-0». Επομένως, Τιμισοάρα και Φαγκαράς αναμένεται να χάσουν στα... χαρτιά τα παιχνίδια τους, με 10-0. Μέχρι τώρα, αυτό έχει συμβεί 17 φορές στο Πρωτάθλημα. Με άλλα λόγια, συμβαίνει, προς το παρόν, σε ποσοστό 21.25%...

Πηγή: prosport.ro (δείτε εδώ)

No comments