Pregame: Φίλιππος Βέροιας - Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φίλιππος Βέροιας - Πυλαία



Το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Handball Premier, Φίλιππος Βέροιας - Πυλαία, θα διεξαχθεί αύριο (30/09, 18:00). Τόσο η ομάδα της Ημαθίας, όσο και οι Θεσσαλονικείς, προέρχονται από ήττες. Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος ηττήθηκε (28-26) εκτός έδρας από την Δράμα, στο πλαίσιο της 2ης στροφής του Πρωταθλήματος, ενώ η Πυλαία εντός έδρας (21-28) από τον ΠΑΟΚ.

Ο αθλητής του Φιλίππου, Μπόρις Κριούτσκοφ (32χρονος Ουκρανός τερματοφύλακας), σχολίασε στο greekhandball.com: «H αναμέτρηση με αντίπαλο την Πυλαία θα είναι πολύ δύσκολη. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Αυτή την σεζόν θα πρέπει να αποδείξουμε ότι ο Φίλιππος μάχεται σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος. Για εμένα κάθε αναμέτρηση είναι... εθισμός, ειδικά κόντρα σε καλές ομάδες. Θέλω να παίζω συνέχεια, όλο και περισσότερο. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην άμυνα, να παραμείνουμε ενωμένοι. Όπως είπα και στους συμπαίκτες μου, ''αν με βοηθήσετε, θα σας βοηθήσω''. Θα πρέπει, ακόμα, να έχουμε 60-70% ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση». 

Το σύνολο του Κώστα Τούτση αναμένεται να παραταχθεί πλήρες.

Από την άλλη, ο παίκτης της Πυλαίας, Ανδρέας Ορφανουδάκης (38χρονος γκολκίπερ), υπογράμμισε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι ένα ματς, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη και η ομάδα να αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο, που έχει ενισχυθεί, άλλωστε, σημαντικά».

Τραυματίας είναι ο Αντωνιάδης, ο οποίος δεν θα συμπεριληφθεί, έτσι, στο πλάνο του Γιώργου Καρασαββίδη.

No comments