Τα 500 γκολ στην πρώτη κατηγορία «έφτασε» ο Τουνγκελίδης της Δράμας - Θωμίδης: «Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα φτάναμε σε ακόμα πιο άνετη επικράτηση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα 500 γκολ στην πρώτη κατηγορία «έφτασε» ο Τουνγκελίδης της Δράμας - Θωμίδης: «Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα φτάναμε σε ακόμα πιο άνετη επικράτηση»



Τα 500 τέρματα στη μεγάλη κατηγορία του ανδρικού ελληνικού χάντμπολ «έφτασε» ο 23χρονος αριστερός ίντερ της Δράμας, Ευγένης Τουνγκελίδης, στην επικράτηση (28-26, 26/09) της ομάδας του κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας και γι' αυτό τον λόγο θα τιμηθεί από τους Δραμινούς σε ειδική εκδήλωση.

Επιπλέον, ο αρχηγός του συνόλου, Κώστας Θωμίδης, τόνισε σχετικά με το ματς απέναντι στους Ημαθιώτες: «Ξέραμε ότι για να έχει αξία η νίκη στην Κέρκυρα, έπρεπε να πάρουμε την νίκη και με τον Φίλιππο Βέροιας πάση θυσία. Παρά το νευρικό ξεκίνημα με αρκετά χαμένα σουτ, σταδιακά ανεβάζαμε την απόδοσή μας και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε μια ακόμα πιο άνετη επικράτηση. Σημασία έχουν οι δύο βαθμοί. Προχωράμε κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη».

No comments