MVP ο Στογιάνοβιτς στον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP ο Στογιάνοβιτς στον ΠΑΟΚ

Ο Λούκα Στογιάνοβιτς όχι μόνο επελέγη στην καλύτερη επτάδα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος από το greekhandball.com , αλλά, επιπλέον αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας που πέρασε, για τον  ΠΑΟΚ,  μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος αθλητής πρωταγωνίστησε στην επικράτηση επί της Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας με 21-28, και βοήθησε τον Δικέφαλο να κάνει το 2Χ2 στην Handball Premier.

Ο Στογιάνοβιτς συγκέντρωσε το  75% των ψήφων και δεύτερος ήταν ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης με 25%.

Για τη διάκριση του ως  MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Στογιάνοβιτς δήλωσε στο acpaok.gr:

«Πρόκειται για μία διάκριση η οποία ήρθε ύστερα από ομαδική δουλειά. Όλοι οι συμπαίκτες μου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσουμε σε δεύτερη συνεχή νίκη. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Στρέφουμε πλέον το βλέμμα μας στο παιχνίδι απέναντι στην Δράμα, στο οποίο θέλουμε μόνο τη νίκη!».

Παράλληλα, συνεχίζεται η προετοιμασία του τμήματος χάντμπολ ανδρών, ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier το Σάββατο, απέναντι στην Δράμα 86.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων συμπεριελάμβανε τακτική τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, καθώς επίσης και βίντεο - ανάλυση, όπου ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, έδωσε έμφαση και τόνισε τα όποια λάθη έγιναν στην προηγούμενη αναμέτρηση, κόντρα στην Πυλαία.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ατομικά προπονήθηκε ο Αλέξανδρος Αποστόλου, του οποίου ο τραυματισμός που αποκόμισε στο παιχνίδι με την Πυλαία, κάνει αμφίβολη την συμμετοχή του για το παιχνίδι του Σαββάτου. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Παναγιώτη Γούσιο.


No comments