Πρώτο ΄΄ κανόνι ΄΄ στην Handball Premier ο Χόγκας, που κερδίζει τις εντυπώσεις με τον Διομήδη ( και ) από την κοινωνία του Αργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτο ΄΄ κανόνι ΄΄ στην Handball Premier ο Χόγκας, που κερδίζει τις εντυπώσεις με τον Διομήδη ( και ) από την κοινωνία του Αργους

 


Ο Μαλίκ Χόγκας ξεκίνησε ιδανικά  την καριέρα του στον Διομήδη, καθώς, ήδη σε 2 παιχνίδια πρωταθληματος έχει σημειώσει 23 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ στη Hanbdall Premier, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουν δώσει τους ίδιους αγώνες, προς το παρόν, όλες οι ομάδες.

Εχει προσαρμοσθεί με ευκολία στη ζωή στο Αργος, όπου χάρη στην ευπρέπεια, την ευγένεια και την κοινωνικότητα του έχει δημιουργήσει φίλους και εκτός ομάδας ενώ σχολιάζει τα καλύτερα τόσο για την οικογένεια του Διομήδη όσο και συνολικά για την φιλόξενη διάθεση των ντόπιων.

Μένει στη  Δαλαμανάρα, τοποθεσία ανάμεσα σε Αργος και Ναύπλιο και δείχνει ότι του αρέσουν η φύση και οι ομορφιές της ευρύτερης περιοχής, που τον κέρδισε σε μικρό χρονικό διάστημα, όπως άλλωστε φαίνεται από την απόδοση του μέσα από τις γραμμές και όχι μόνο από την, εξαιρετική και ευδιάθετη, συμπεριφορά έξω από αυτές.  

Ο Γαλλοαλγερινός εξτρέμ που συνδυάζει αθλητική αξία και θαυμάσιο χαρακτήρα, προηγείται στη σχετική, άτυπη, κατάταξη όπου ακολουθούν, ο Χ. Μπακαούκας της Σαλαμίνας με 20 τέρματα, ο Τζηράς της ΑΕΚ με 15, ο Παλάσκας του ΠΑΟΚ με 13, ο Μπόσκος του Διομήδη με 12, όσα έχουν επίσης ο Βλάχος και ο Δ.Μελετάκος του Αρη Νικαίας. 

Στα 11  γκολ, ο Στεφανίτσης του Δούκα, ο Ντόσεν του Φαίακα και ο Χαϊτίδης της Δράμας.      

No comments