Επιστροφή του Αδάμ Παπαδόπουλου στη Δράμα, ακόμα μία επιβεβαίωση για το greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή του Αδάμ Παπαδόπουλου στη Δράμα, ακόμα μία επιβεβαίωση για το greekhandball.com



Στη Δράμα, στην ομάδα όπου αναδείχθηκε και στη γενέτειρα του, επέστρεψε ο Αδάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έλειψε για μία πενταετία από το σπίτι του, καθώς, από το 2015 αγωνίσθηκε πρώτα στον Διομήδη και στη συνέχεια στην Γερμανία με  Hidelsheim και  Schwerin στην Γερμανία.
Η επιστροφή του 25χρονου διεθνή παίκτη, ισχυροποιεί την ομάδα της Δράμας και είχε προαναγγελθεί από το greekhandball.com, που σεβάσθηκε πλήρως τις διαδικασίες και τον αγώνα του βορειοελλαδίτικου συγκροτήματος προκειμένου να εντάξει στο ρόστερ του τον πίβοτ που θα δώσει ορμή και ποιότητα με την παρουσία του.
 Ο Αδάμ, μάλιστα, ήδη δείπνησε με τους συμπαίκτες του και στελέχη της ομάδας και συζήτησαν για το ξεκίνημα του και  εννεαετή παρουσία του στην Δράμα 1986, από τα 11 έως τα 20 του.


Μάλιστα, ο Αδάμ Παπαδόπουλος δήλωσε για την επιστροφή του: ΄΄ Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην πατρίδα μου ,τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα όμως σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο διάστημα των 6 αυτών μηνών που θα βρίσκομαι στη Δράμα και θα αγωνίζομαι με τα παιδιά αλλά και τους ανθρώπους που με μεγάλωσαν και μου έμαθαν την σωστή ΑΒ του αθλήματος. Εύχομαι να έχουμε όλοι μας αλλά και όλες οι ομάδες μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και εμείς σαν Δράμα να πετύχουμε τον στόχο μας ο οποίος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε΄΄.

No comments