Μαραθώνια συνεδρίαση του Δ.Σ. του Φαίακα για την παραίτηση Ριγανά - Ολο το ρεπορτάζ στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μαραθώνια συνεδρίαση του Δ.Σ. του Φαίακα για την παραίτηση Ριγανά - Ολο το ρεπορτάζ στο greekhandball.com

 


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαίακα Κέρκυρας, που εξετάζει την υποβολή παραίτησης από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, από τον Νίκο Ριγανά.

Ο προπονητής του Φαίακα παρουσιάσθηκε νωρίτερα στο Δ.Σ. του συλλόγου, εξέφρασε τις απόψεις και θέσεις του, αναφέρθηκε στην εικόνα που έχει για την παρουσία της ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπου συγκέντρωσε μόλις έναν πόντο στο ενεργητικό της και πλέον αναμένεται η σχετική απόφαση της Διοίκησης.

Το Δ.Σ. του Φαίακα συνεδριάζει από τις 5 μ.μ. προκειμένου να ασχοληθεί διεξοδικά με το ζήτημα της παραίτησης του Ριγανά.

Προσμετρώνται από τους διοικούντες τον Φαίακα όλα τα στοιχεία που οδήγησαν στο αρνητικό ξεκίνημα της ομάδας και όπως αναφέρθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης ΄΄ άμοιροι ευθυνών δεν είναι ούτε οι αθλητές του Φαίακα ΄΄.

Η Διοίκηση του Φαίακα εκτιμά το έργο και την προσφορά του Ριγανά, στον οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com  θα κάνει την δική της πρόταση παραμονής του στην ομάδα.

Τα πάντα θα κριθούν μέσα στην Δευτέρα, μετά τις τελικές επαφές Διοίκησης και προπονητή, προς  πλήρη επιβεβαίωση του greekhandball.com  που άφηνε από την αρχή ανοικτό το θέμα, το οποίο εμείς άλλωστε αποκαλύψαμε, σε αντίθεση με άλλες αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο Ριγανάς ήταν ήδη παρελθόν από τον Φαίακα.

Η, ήδη, εξάωρη συνεδρίαση του Δ.Σ. των νησιωτών, που αποδεικνύεται ότι μόνο... τυπικού χαρακτήρα δεν είναι, φανερώνει ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι σύνθετη και αντιμετωπίζεται με περίσκεψη και σύνεση από τους παράγοντες της ομάδας του Ιονίου, που ανεξάρτητα από ό,τι πρόκειται να αποφασισθεί, δείχνουν υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο χειρισμών. 


Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments