Τα αποτελέσματα της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ στα δύο φιλικά της περασμένης εβδομάδας και τα προγραμματισμένα τεστ, που ακολουθούν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα αποτελέσματα της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ στα δύο φιλικά της περασμένης εβδομάδας και τα προγραμματισμένα τεστ, που ακολουθούν



Σε δύο φιλικά τεστ δοκιμάστηκε κατά την περασμένη εβδομάδα το γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (23/09) η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη αγωνίστηκε κόντρα στους Έφηβους του Δικεφάλου του Βορρά και ηττήθηκε με 22-19, ενώ το Σάββατο (26/09) αντιμετώπισε τους Παίδες του Φοίβου Συκεών και επικράτησε με 40-31.

Επιπλέον, αύριο (30/09), οι Θεσσαλονείς θα αναμετρηθούν και πάλι με τους Έφηβους του ΠΑΟΚ, ενώ για το Σάββατο (03/10) έχει προγραμματιστεί φιλικό με αντίπαλο την Αναγέννησης Άρτας.

Η αθλήτρια του συνόλου, Αβραμίνα Σεβδίλη, δήλωσε στο acpaok.gr: «Η έκτη εβδομάδα της προετοιμασίας έφτασε στο τέλος της. Η ομάδα έχει βρει τους ρυθμούς της και μέσα από την προσπάθεια, που καταβάλλει σε κάθε προπόνηση γίνεται όλο και καλύτερη. Παίξαμε δύο φιλικά την περασμένη εβδομάδα και είχαμε τα αποτελέσματα, που επιθυμούσαμε. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και αναμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη του Πρωταθλήματος».

No comments