Σας ευχαριστούμε γιατί εσείς μας πήγατε και μας κρατάτε σταθερά στην κορυφή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σας ευχαριστούμε γιατί εσείς μας πήγατε και μας κρατάτε σταθερά στην κορυφή


 Το greekhandball.com , ο δικός σας ιστότοπος, ο δικός σας χώρος, το πεδίο έκφρασης ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως όσοι ασχολούνται με το χάντμπολ, συμπλήρωσε ένα χρόνο με την συντακτική ομάδα που πλέον το ενημερώνει και το διαχειρίζεται.
Καταφέραμε, με την δική σας αποδοχή, να φέρουμε το greekhandball.com,  σταθερά, εδώ και πολλούς μήνες, στην κορυφή των ιστότοπων που ασχολούνται με το χάντμπολ.
Ας μην μπούμε στην πεζή διαδικασία της παράθεσης αριθμών.
Είναι γνωστό, πιστεύω, σε όλους ότι έχουν γίνει μεγάλα άλματα σε επισκεψιμότητα, σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο και θα ακολουθήσουν και άλλα, γιατί δεν επαναπαυόμαστε.
Κρατήσαμε, καθημερινή, επικοινωνία ακόμα και στον καιρό της καραντίνας, δεν λείψαμε ποτέ από δίπλα σας, αγκαλιάσαμε ΟΛΕΣ τις ομάδες, δεν αποφύγαμε να δημοσιοποιήσουμε απόψεις και θέσεις, ρεπορτάζ και θέματα, ακόμα και εκείνων που, σε προσωπικό επίπεδο, δημόσια ή όχι, έκαναν άδικες, βιαστικές, ακόμα και χυδαίες επιθέσεις.
Η κριτική είναι μέρος της δημοσιογραφίας.
Αν δεν την αντέχεις, κάθεσαι σπίτι.
Ακούσθηκαν πολλά για εμάς. Θα ειπωθούν περισσότερα.
Το νέο ταράζει. Το πετυχημένο, προκαλεί.
Οχι, χάντμπολ δεν γνωρίζω. Και ούτε θα μάθω ποτέ.
Εάν δεν έχεις παίξει ένα σπορ, ποτέ δεν το γνωρίζεις και πάντα πρέπει να είσαι φειδωλός στα σχόλια για την ουσία ενός αγώνα.
Ομως, ούτε από βόλεϊ έχω ιδέα. Και ούτε θα αποκτήσω. Αλλά, πήγα την ομάδα της γειτονιάς μου, με αγώνα 15 ετών,  από το Β΄τοπικό στην Ευρώπη.
Οταν προσπαθείς με συνέπεια και αγάπη για ότι κάνεις, πετυχαίνεις.
Ο αθλητισμός είναι ένας. Ενιαίος. Αρκεί να σου αρέσει και να χαμηλώνεις για να πλησιάσεις και να ακούσεις, αντί να κοιτάς από ψηλά....
Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και ας μιλώ πολύ.
Μπορώ όμως να δεσμευθώ, ότι οι αθλήτριες και οι αθλητές θα παραμείνουν στο επίκεντρο, ότι οι πρωταγωνιστές του χάντμπολ θα είναι στο προσκήνιο και ότι θα παρουσιάζονται όλες οι θέσεις, χωρίς υπερβολές και δίχως εκφράσεις που προσβάλλουν.
Πάμε να ξεκινήσουμε μία, ιδιαίτερη, σεζόν και με την συμπαράσταση σας θα κάνουμε ως άνθρωποι του αθλητισμού το καλύτερο δυνατό για το χάντμπολ.
Με πνεύμα νικητή.
Τις αλλαγές θα τις δείτε. Θα σας αρέσουν. Ελπίζω...
Να είστε καλά και συγγνώμη για τυχόν λάθη μας.
Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους σας.


Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments