Ο Ζαφειράκης Νάουσας επικράτησε του Φιλίππου, στη Βέροια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ζαφειράκης Νάουσας επικράτησε του Φιλίππου, στη Βέροια



Στη Βέροια, αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο φιλικού αγώνα Φίλιππος και Ζαφειράκης Νάουσας. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 28-26 της ομάδας της Ημαθίας.
Ο τεχνικός του Ζαφειράκη, Κώστας Δεληγιάννης, τόνισε στο greekhandball.com: «Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο είχαμε αρκετά καλό ρυθμό, αμυντικά βγάλαμε ενέργεια και διορθώσαμε κάποια από τα προβλήματα των προηγούμενων ματς. Γενικά, ήταν ένας αγώνας από τον οποίο προέκυψαν περισσότερα θετικά στοιχεία απ' ό, τι αρνητικά. Επίσης, άλλο ένα θετικό στοιχείο ήταν ότι πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες της ομάδας, καθώς επίσης και παίκτες από το τμήμα των Παίδων».
Απόντες από το σύνολο της Νάουσας ήταν οι Χατζηγεωργίου, Ρότζιος, Βλάχος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Από την άλλη, ο προπονητής του Φιλίππου, Κώστας Τούτσης, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Δεν είχαμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι. Θέλουμε περισσότερη ενέργεια στον αμυντικό τομέα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».
Διαθέσιμοι δεν ήταν οι Ρίζος, Φιλόσογλου, λόγω μικροενοχλήσεων. Σημειώνεται πως δεν αγωνίστηκε ο νεοαποκτηθείς Μαυροβούνιος, Άλαν Άγκοβιτς.

No comments