Δούκας: «Δύναμη από την ιστορία μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δούκας: «Δύναμη από την ιστορία μας»



Με αφορμή την έναρξη της σεζόν, ο πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας, επικοινώνησε τις σκέψεις του μέσω επιστολής προς τους αθλητές, τους προπονητές και τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου, ευχόμενος υγεία., ευχαριστώντας για τις προσπάθειές τους και ζητώντας πλήρη εναρμόνιση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Αγαπητοί αθλητές, προπονητές και στελέχη του ΑΣΕΔ, μετά από μια δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά που ολοκληρώθηκε εκτός τερέν για τα περισσότερα αθλήματα και πρωταθλήματα, βρισκόμαστε στο «κατώφλι» μιας εξίσου δύσκολης χρονιάς μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Μπορεί η πανδημία του Covid-19 να έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής μας επηρεάζοντας σημαντικά και τον αθλητισμό, ωστόσο η αγάπη για αυτό που κάνουμε παραμένει αναλλοίωτη έστω και αν είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε υγειονομικά πρωτόκολλα και να αγωνιζόμαστε μπροστά από άδειες εξέδρες…

Με ψυχραιμία, προσαρμοστικότητα και αμείωτη προσήλωση αντιμετωπίζουμε τα νέα δεδομένα της πανδημίας και «πολεμάμε» για τη διασφάλιση της υγείας των αθλητών μας, των προπονητών μας και του διοικητικού προσωπικού του συλλόγου μας για αυτό και σας παρακαλώ θερμά να ακολουθείτε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες κατά την διάρκεια των προπονήσεων και αγώνων.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες και παράλληλα να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειες που καταβάλετε ώστε ο ΑΣΕΔ να είναι πρωταγωνιστής.

Ο ΑΣΕ Δούκα παραμένει σε τροχιά διαρκούς  ανάπτυξης αντλώντας δύναμη από την ιστορία του. Όλοι μαζί συνεχίζουμε αυτή την ιστορία και ενωμένοι συνεργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλή αγωνιστική χρονιά».

No comments