Βραβεύσεις στον ΓΑΣ Ναυπλίου Πολυνίκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βραβεύσεις στον ΓΑΣ Ναυπλίου ΠολυνίκηςΠανηγυρικού χαρακτήρα εκδήλωση διοργάνωσαν στον ΓΑΣ Ναυπλίου Πολυνίκης, επί τη ευκαιρία της ανόδου στην Α2 Ανδρών.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
«Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19.00 πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης του ΓΑΣ Ναυπλίου Πολυνίκης, στο FOUGARO ARTCENTER. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ναυπλιέων, κος Δημήτριος Κωστούρος, ο περιφερειακός σύμβουλος και ειδικός σε θέματα αθλητισμού, κος Ιωάννης Μαντζούνης, η πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ, κα Μαρία Ράλλη-Πιτσάκη και το μέλος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων, κος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος. Οι προαναφερθέντες βραβεύθηκαν από τον πρόεδρο του ΓΑΣ Ναυπλίου Πολυνίκης, κο Γεώργιο Καλλιάνο, για την προσφορά τους στον αθλητισμό της πόλης, απηύθυναν χαιρετισμό και απένειμαν μετάλλια στους αθλητές του συλλόγου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2019-20 και την άνοδο τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Επίσης, ειδική βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο στον αρχαιότερο εν ενεργεία παράγοντα χειροσφαίρισης του νομού, κο Παναγιώτη Καλλιάνο (συνταξιούχο εκπαιδευτικό). Η τελετή συνεχίστηκε με την βράβευση των χορηγών του συλλόγου από τον πρόεδρο, κο Γεώργιο Καλλιάνο και τον αντιπρόεδρο, κο Παναγιώτη Μαυρόγιαννη, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την στήριξη τους και τους προσέφεραν αναμνηστικές πλακέτες και κάρτες φιλάθλου του συλλόγου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και την αναφορά των στόχων της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελετή ήταν πλήρως εναρμονισμένη με το υγειονομικό πρωτόκολλο του Covid-19 και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας».No comments