Περιμένουν να… μάθουν αντίπαλο στην Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Περιμένουν να… μάθουν αντίπαλο στην ΠυλαίαΣτην αναμονή βρίσκονται οι άνθρωποι της Πυλαίας, ώστε να μάθουν… ποιος θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της ομάδας στην Handball Premier της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Η τύχη του εκτός έδρας αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας που αναβλήθηκε λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού στον νομό Ημαθίας, θα εξαρτηθεί από τις βουλές της ΟΧΕ, κατόπιν, φυσικά, συνεννόησης με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στην ομάδα περιμένουν οριστικά μαντάτα.

Εφόσον δεν γίνει μεσοβδόμαδα το ματς κόντρα στον Φίλιππο, η Πυλαία θα μπει στο νέο πρωτάθλημα ως γηπεδούχος εναντίον του ΠΑΟΚ (26/09). «Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε να λύσουμε ένα… γρίφο, το θέμα του ρυθμού και να βρούμε ένα τρόπο να διαχειριστούμε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει παίξει ένα παιχνίδι», επισήμανε στο greekhandball.com ο τεχνικός του ανδρικού τμήματος, Γιώργος Καρασαββίδης, ο οποίος θεωρεί ότι τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα, θα έχουν ξεπεραστεί έγκαιρα. Όποιος κι αν είναι ο πρώτος αντίπαλος…

No comments