Πάτησε... γκάζι η Αναγέννηση Άρτας, που ξεκίνησε την προετοιμασία της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάτησε... γκάζι η Αναγέννηση Άρτας, που ξεκίνησε την προετοιμασία της



Έχοντας ρόστερ 25 αθλητριών, η Αναγέννηση Άρτας, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει ξανά στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, ξεκίνησε την Δευτέρα (07/09) την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της Αναγέννησης Άρτας:

«Ξεκίνησε τη Δευτέρα την προετοιμασία της η Αναγέννηση με ρόστερ 25 αθλητριών και όλα της τα περσινά όπλα (Τσιομπάνου, Νταβίντοβιτς και τις υπόλοιπες αθλήτριες ), αλλά και την Ολίνα Ανδρίτσου, που επέστρεψε ξανά στην Άρτα, μία μεταγραφή που σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά στην περιφέρεια και θα κάνει ισχυρό δίδυμο με την πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος, Χριστίνα Τσιομπάνου.

Η Αναγέννηση, που η ιστορία της την κάνει πάντα να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται στην κορυφή, θα έχει προπονητή για 2η συνεχόμενη χρονιά τον Γιώργο Τσέλιο και τον Σωτήρη Ντάλα, μία συνταγή γνώριμη για τους φιλάθλους της Αναγέννησης.

Οι φίλαθλοι ανυπομονούν να δουν και πάλι από κοντά την "βασίλισσα" του χάντμπολ και σίγουρα φιλοδοξούν να τη δουν και πάλι ψηλά με τίτλους.

Αρωγός και μεγάλος χορηγός σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η ΙΟΝ, που είναι πάντα δίπλα στην Αναγέννηση Άρτας όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική και ευρωπαϊκή της πορεία.

Εν μέσω πανδημίας η διοίκηση του συλλόγου έχει λάβει όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα που πρέπει να τηρούνται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των αγώνων και είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο ευχόμενη το φετινό πρωτάθλημα να κυλήσει ομαλά και.να διεξαχθεί με τους κανόνες που θα δοθούν από την ΟΧΕ.

Σίγουρα η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη για τη συνέχιση της ιστορίας της Αναγέννησης, της ομάδας την πόλης μας».

No comments