Επιστροφή της Κάμπα στην Ελλάδα, για την Βέροια 2017 που ενισχύεται αισθητά με την 37χρονη Σέρβα περιφερειακή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή της Κάμπα στην Ελλάδα, για την Βέροια 2017 που ενισχύεται αισθητά με την 37χρονη Σέρβα περιφερειακή



Οπως είχε σημειώσει σε σχετικά ρεπορτάζ του ( ήδη από τις 17 Αυγούστου  ) το greekhandball.com   η φιλόδοξη Βέροια 2017 δεν αρκέσθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις που ήδη είχε πραγματοποιήσει, αλλά, προσέθεσε στο δυναμικό της ακόμα μία ξένη αθλήτρια, περιφερειακή όπως είχαμε επισημάνει, από την αγορά της Σερβίας με την οποία υπάρχει αποτελεσματικό πλαίσιο επαφών σε διοικητικό επίπεδο.
Η Βέροια 2017 θα συνεργασθεί στη σεζόν 2020-2021 με την πολύπειρη  Ανίτα Κάμπα, που γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1983 και πριν από 10 χρόνια είχε παίξει στην Ελλάδα με τις Ελπίδες Δράμας, ενισχύοντας  μάλιστα τον βορειοελλαδίτικο σύλλογο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του.
Η σχετική ανακοίνωση της Βέροιας 2017 έχει ως εξής
"Οι άνθρωποι της διοίκησης δεν σταμάτησαν τiς μεταγραφικές κινήσεις και έφεραν για την αγαπημένη ομάδα μας την θηριώδη Anita Campa ύψους 1,96 περιφερειακή, με καλές συστάσεις πλούσιο βιογραφικό και δίψα για να κατακτήσει τίτλους.
Ο προπονητής Τεό Παυλίδης άναψε το πράσινο φως και ο ιδιοκτήτης της Βέροιας 2017 ύστερα από επίμονες επαφές έκανε την αθλήτρια μέλος της οικογένειας της Βέροιας.
Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και τίτλους με τη ομάδα μας ''.
Και η δήλωση της Anita Campa: '' Νιώθω χαρούμενη που έγινα μέλος αυτής της ομάδας, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.Η επιμονή των ανθρώπων και το πλάνο τους με κέρδισαν,άλλωστε τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν στον χώρο τους αθλητισμού."

No comments